Lördag 30/10

30 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om vänskap och om att våga lita på människor utan en förklaring. Att känna den typ av förtroende för en person gör dig trygg och glad. Du vet att hen aldrig skulle svika när det gäller. Kvällen handlar om att släppa loss.

Oxen 20/4-20/5

Du drar dig för att säga vad du tänker idag eftersom du vet att ämnet är känsligt. Den här dagen kretsar kring en annan person och det blir hen och hens känslor som får styra. Under den här dagen går du igenom en mängd känslor men summeringen blir bättre än bra. Du avslutar dagen i triumf.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tar du tag i ett projekt hemma som du vill få klart i tid. Det handlar till stor del om att få saker att fungera så smidigt som möjligt utan att någon blandar sig i. Du har en släkting som tenderar att lägga näsan i blöt och hen undviker du idag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en ganska bestämd känsla hos dig. Du vet att du måste få träffa en person för att hen upptar för stor del av dina tankar för att det ska fungera i vardagen. Du måste antingen komma till ett avslut eller en fortsättning på den relation ni har. Som det är just nu finns det i bara en limbo av känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar tag i en person idag som är ganska svårfångad. Du har försökt att få kontakt med hen i veckan men som det är just nu så känns det nästan som om hen undviker dig och du vill veta varför. I övrigt en lugn och skön dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du behöver vila, sömn och känslan av att bara vara. Det är inte så enkelt eftersom du ofta har många olika aktiviteter inplanerade så det är svårt att hinna med. Idag bör du lyssna på din kropp och boka av allt som inte är nödvändigt.  Du behöver lugnet.

Vågen 23/9-22/10

Du har lite svårt att komma igång idag. Du har saker inplanerade men en lång sovmorgon och en ännu längre frukost hägrar. Det kan hända att du blir sen till eventuella möten och att det skapar en irritation hos den person du ska träffa.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att göra det bästa med de förutsättningar du har. Du kan önska dig bättre och mer, men som läget är just nu så måste du jobba utifrån det du har för stunden och inte utifrån det du hoppas på att kunna uppnå. Var realist.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen går väldigt långsamt och det gör dig lite frustrerad. Du skulle vilja att det hände något spännande i ditt liv samtidigt som du just nu är väldigt negativ till alla former av förändringar. För att dagen ska bli stimulerande bör du våga ta en risk.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir en anspänning utan like. Det handlar om att prestera på toppnivå och om att lyckas hålla masken när saker inte går som förväntat. Ju noggrannare du hålla dig till din plan ju större chans har du till succé, det viktigaste idag är att du visar att du kan kämpa och att du vill.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här lördagen har du en hel del känslor utanpå kroppen. Du är nervös, lättretad och ganska kort mot många personer du möter. När väl anspänningen släpper kan du se fram emot en kväll där du firar en väldigt speciell framgång.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vågar inte säga ifrån till en person eftersom du är orolig att hen ska bli sur. Hen har varit lite nyckfull i sina känslor den senaste tiden och du om någon känner av den här turbulensen. Fisken är väldigt  emotionellt mottaglig.

Annons