Söndag 31/10

31 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På den här söndagen slås du plötsligt av en insikt som gör dig smått skräckslagen. Du inser att det inte är långt kvar på året och att du inte kommit dit du planerat att nå. Kanske är det bra att göra upp en ny, mer realistisk målbild.

Oxen 20/4-20/5

Idag kan du slappna av ordentligt för första gången på länge. Äntligen är ett mål avprickat på din mentala lista för året och det målet nåddes på ett riktigt fantastiskt sätt. Nu kan du njuta av resterande helg utan att känna någon oro.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir lite som den blir så det gäller att du är flexibel både med när du äter och med tider på det stora hela. Du kan egentligen inte bestämma något exakt för då kommer du garanterat fåproblem. Var lite mer vag när du gör upp mötesplatser och hålltider.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser inte skogen för alla träden idag. Det har varit en rörig tid och nu behöver du ta tag och strukturera upp både ditt arbete och dina tankar. Om du bara kör på utan att rensa mentalt kommer du få problem längre fram.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om ett förtroende som du inte vill, men som du av någon anledning måste bryta. Du veta att hela situationen är infekterad och känslig, men samtidigt kan du inte se att du har något annat val än att agera så som du gör.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och stimulerande söndag där du är utomhus om vädret tillåter. För dig är det skönt med miljöombyte, särskilt om det handlar om att tillbringa tid i naturen. Energin i det fria ger dig kraft att klara av vardagen.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om att ge ledtrådar utan att avslöja en hemlighet. Du anser att personen i fråga ska ta reda på vad det är som försiggår på egen hand, men du kan inte låta bli att ge lite vägledning. Eftermiddagen bjuder på en överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser inget annat val än att göra så som du först planerade fast det i nuläget inte verkar vara särskilt klokt. Du har målat in dig i ett hörn där du inte ges någon annan utväg än den du valt på förhand. Det här kan vara en nyttig läxa för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig lite irriterad och missnöjd idag utan att riktigt veta varför. Månen har en stor inverka på ditt tecken och när den inverkan blir negativ så påverkar det dina känslor väldigt mycket. Du har en känsla av att befinna dig i lugnet före stormen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag avvaktar du med det du ska säga tills att du vet hur läget är. Du har just gått igenom en känslomässig press så du vet hur jobbig situationen kan vara. Du vill gärna stötta, men du vill inte vara påträngande på något sätt. Idag avslöjas en stor hemlighet som kommer att beröra många personer.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här söndagen handlar om att pusta ut. Efter gårdagens känslomässiga kaos så känns livet betydligt lättare idag. Du kan njuta av att vara lite mer på åskådarplats och iaktta andra personers drama snarare än att själv vara involverad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undersöker en möjlighet att tjäna lite extra pengar eftersom du uppskattar att kunna unna dig guldkant på tillvaron. Det blir en härlig och väldigt stimulerande söndag där du får ett stort orosmoln ur världen. Kvällen handlar om den lilla familjen.

Annons