Tisdag 2/11

01 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir riktigt social och du blommar verkligen upp den här dagen. Du har upplevt det lite jobbigt att umgås med så många människor i stöten efter en lång period av striktare förhållanden. Nu när det mesta släpper så är du till en början lite orolig, men det släpper under dagen.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en ganska lugn dag där du kan fokusera på att planera inför framtiden. Du har just nu mer frihet än du brukar ha vilket både gör dig både stolt och lite oroad. Du behöver tro på dig själv lite mer. Kvällen blir intressant och informativ.

Tvillingarna 21/5-20/6

En person som du inte känner så väl tar kontakt med dig för att presentera ett litet kontroversiellt förslag. Du tycker att det låter intressant samtidigt som du är lite tveksam till om det här verkligen är något för dig. Be att få betänketid.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen spyr du galla över en chef som aldrig lyssnar och som alltid tar åt sig äran för andra personers arbete. Du har svårt att stå ut med den här typen av manipulativa personer men just nu har du inget val. Du får börja fundera över en lösning på problemet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att vara aktiv och gärna utomhus om vädret tillåter. Du får energi av fysiska utmaningar så som vandring, sport eller bergsklättring. Lejonet behöver den här typen av utmaningar som en kontrast till vardagen och arbetet.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser på när en annan person försöker sig på en uppgift där du är experten. Den här personen har trampat dig lite för många gånger på tårna för att du ska vilja hjälpa till om hen inte frågar aktivt efter ditt råd. Istället lutar du dig tillbaka och njuter av spektaklet.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara ödmjuk och om att lita på andra. Du kan ha svårt för båda delarna, men du försöker i alla fall att bjuda till. Kvällen blir intressant, utvecklande och definitivt annorlunda. Du testar dina och andras gränser den här tisdagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du både kan och vill men nu är det upp till bevis och det är kanske inte så enkelt som det låter. För dig är det delvis en fråga om stolthet, du vill inte vara den som först visar upp dina färdigheter, men i just det här fallet verkar du inte ha något val.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir en ganska rörig historia där du verkar förväxla både uppgifter och klockslag. Du är övertrött efter för få timmars sömn och nu går det ut över dagens åtaganden. Du måste jobba med din dygnsrytm.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen träffar du vänner och umgås med bekanta. Det blir en intressant dag som både väcker starka minnen och känslor till liv. För dig är det här ett sätt att få ett avslut men kanske också ett sätt att hitta tillbaka till dina rötter. Glöm inte att någon tycker väldigt mycket om dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som kan bli riktigt arg när saker inte går din väg och så är fallet idag. Fast du lägger ned både tid och energi på att få ett projekt i hamn så kantrar hela uppgiften strax innan mållinjen. Du anklagar dig själv fast de omständigheterna som fick båten att tippa är inget du kunde förutsäga.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en hel del att göra den här tisdagen, men så länge du bara fokuserar på rätt saker så kommer det att gå utmärkt. Den senaste tiden har du haft en tendens att prioritera lite fel och då kan det bli bakslag. Kvällen handlar om känslan att vara älskad.

Annons