Måndag 1/11

01 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen så har du många aktiviteter inplanerade och det finns en risk att du får avboka det mesta för att du inte känner dig helt pigg. Du har svårt att acceptera att du blir sjuk, men i det här fallet har du inget val. Lyssna på din kropp.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intensiv men mysig. Den inleds med en hel del arbete och det gäller att du har huvudet på skaft. Just nu händer det så mycket saker att det krävs att du kan hålla många bollar i luften samtidigt. Eftermiddagen handlar om att slappna av, njuta och ta det lugnt tillsammans med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här måndagen är du lite sen i starten och det märks på allt du gör. Du hamnar efter och du krånglar till det när du försöker komma ikapp. Alla har hopplösa dagar så det är bara att bita ihop och acceptera läget.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill gärna vara fri att bestämma helt och fullt över den här dagen, men det verkar vara en hel del parametrar som du inte kan påverka. Det bästa du kan göra den här måndagen är att följa med strömmen och att inte sätta dig på tvären. Kvällen medför goda nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser möjligheter där andra ser hopplöshet och det är din styrka just nu. Att du kan omvandla en orimlig situation till en ganska hanterbar uppgift är något som gör dig ovärderlig i vissa sammanhang. Kvällen handlar om att visa starka känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att du hamnat mitt i en fajt mellan två kollegor och nu vet du inte hur du ska dra dig ur. Du äger inte Vågens diplomatiska sida så risken är att du snarare förvärrar än förbättrar situationen om du lägger dig i.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att vara kavat och våga ta för sig. Du kan ibland bli lite blyg i större sammanhang, men i just det här fallet känner du dig ganska säker på vad det är du ger dig in i och det skapar ett starkare självförtroende.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara lite orimlig i ditt sätt att resonera idag och det gör att du irriterar en kollega som tycker att du alltid vill ha rätt. Själv anser du att du inte vill, men alltid har rätt och att det är en stor skillnad mellan båda alternativen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att vara ärlig eftersom du vet att det kan både såra och skapa klyftor i onödan. Vad du känner är egentligen oväsentligt i den här situationen. Det är hur du agerar utåt som räknas. Kvällen blir intressant.

Stenbocken 22/12-19/1

Du pustar ut efter en lång tids anspänning. Så här efteråt så ser du bara det som är bra i allt som skett och du njuter verkligen av en paus från alla krav. Eftermiddagen handlar om dig och om att ta hand om dig själv. En fantastisk start på vintern.

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen är det full fokus på ett projekt som måste bli klart. Det handlar om många timmars förhandlande och kompromissande något som du är duktig på men som du nödvändigtvis inte tycker är särskilt stimulerande.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle något som kan verka betydligt enklare än det är. För dig gäller det att ha tungan rätt i munnen särskilt när det kommer till frågor rörande pengar. Kvällen blir lugn i kontrast till dagen.

Annons