Onsdag 3/11

02 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en förvåning i ditt tecken idag. Du springer på en person av en slump som du verkligen inte förväntade att få se i det här sammanhanget och det väcker starka känslor inom dig. Hen har alltid påverkat dig mer än du vill erkänna.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande humör den här onsdagen. Du har energi, idéer och en massa vilja. Det finns mycket positivt med ditt tecken just nu och du tar verkligen tillvara på allt som gynnar dig samtidigt som du inte är främmande att hjälpa de som behöver en extra knuff.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett lite lömskt humör idag. En negativ påverkan från Solen och Mars gör dig ganska snarstucken och sur. Det här är en övergående influens men det kan vara bra att vara medveten om den så länge den varar. Du kan parera ditt temperamentet bättre när du vet orsaken till din irritation.

Kräftan 21/6-22/7

Du saknar en person väldigt mycket och när ni väl träffas så flammar alla gamla känslor upp igen. Du börjar inse att de här är mer än en ungdomsförälskelse. Den här typen av känslor kan dämpas och undertryckas men de dör aldrig helt. Nu är frågan vad hur du ska hantera situationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir komplicerat när ni blandar in fler i era planer och det märker du idag. Det som från början var väldigt enkelt och klart har idag blivit onödigt invecklat och snårigt. Du borde försöka gå tillbaka till ursprungsidén tillsammans med de ursprungliga inblandade.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att se vart du är på väg och hur du kan lösa vissa problem genom att vara lite extra planerande. Du brukar egentligen inte gilla att tänka långsiktigt men du ser fördelarna med en långvarig strategi när det kommer till den här uppgiften.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om att säga ja och om att vara positiv. Du kan ibland halka in i en negativ spiral och då blir allt jobbigt och tråkigt. Idag ska du försöka bryta mönstret genom att testa allt, även idéer som du inte tror så mycket på. Vem vet, du kan bli överraskad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period då saker kan kännas lite tunga. Du har mycket olika saker på ditt bord och ibland tycker du inte att du räcker till. Det som är viktigt är att du har en rak kommunikation med din chef. Hen behöver få veta hur du känner det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns ett snobberi inom dig som kommer fram ibland, särskilt i fel situationer som idag. Du sätter dig på onödigt höga hästar och det snarare stjälper än hjälper din situation. Kvällen handlar om att vara hjälpsam mot en äldre släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen bjuder på mycket roliga upplevelser och otroliga men härliga möten. Du får träffa en väns vän som hen pratat mycket gott om och du kan förstå varför hen är så förälskad. Du stöter även på en gammal flamma och av en slump hamnar ni på en middag eller fest som visar sig vara väldigt rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen handlar om att kliva upp tidigt och komma i säng för sent. Det blir en intressant men på många sätt ganska jobbig dag. Du lär dig vikten av att ha is i magen och att väga dina ord noga innan de lämnar dina läppar. Den här dagen handlar om diplomati och om att kunna ta kritik.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig orättvist behandlad men du vet inte riktigt hur du ska kunna förmedla den känslan till din chef utan att du låter gnällig. Här gäller det att ha fakta på hand och att vara väldigt professionell när du lyfter ett så känsligt ämne.

Annons