Torsdag 4/11

03 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du höra något som du blir förvånad över att höra och du följer upp det här ryktet för att se hur mycket som är sant. Till din stora förvåning och irritation visar det sig vara i stort sett sant. Här finns det mycket att jobba med.

Oxen 20/4-20/5

Du har känt dig piggare men du försöker ändå att kämpa på. För dig handlar det om att du har hamnar i en karusell av lättare förkylningar och andra krämpor som tycks avlösa varandra. Trots det försöker du hålla modet uppe.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen är du lite matt. Du har fått en hel del att tänka på och det kommer att ta sin tid för dig att fatta dina beslut. Kvällen handlar om att vara modig nog att våga ta steget ut i framtiden och inte dröja kvar i det förflutna.

Kräftan 21/6-22/7

Du har begått ett stort misstag som du omöjligt kan rätta till. När det kommer till kritan var du för feg för att stå upp för dig själv och lät en annan person bete sig illa å dina vägnar. Nu finns det ingen ursäkt i världen som kan rätta till det som inträffat och det gör dig väldigt nedstämd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har hamnat i ett drama som du planerat att hålla dig utanför. Nu har det gått för långt för att ordna upp och du inser att du är den som kommer att lida av den här förlusten. Ju mer du tänker på hela situationen ju argare blir du på dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en bestämd person som gör som du vill utan att ta råd från andra. Idag agerar du väldigt fritt och det irriterar en kollega. Du känner att du måste försvara ditt beteende och det gör dig frustrerad. Du är inte van att vara tvungen att förklara dig.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska intensiv torsdag som handlar om både nytta och nöjen på samma gång. Du har haft så många aktiviteter inbokade den senaste tiden att du inte fått mycket tid över till att ta det lugnt. Om du kan så ta en gärna en hemmakväll ikväll.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är bra på att stå upp för dig själv och det gör du idag. Du är en person som aldrig accepterat att bli överkörd så när det kommer en ung, ny talang som bara kör på utan att rådfråga andra blir du arg och sätter ned foten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen kan bjuda på minnen eller hemmamys, lite beroende på vad du orkar göra den här torsdagen. Det finns en person som du har lovat att träffa, men frågan är om du ångrar dig när du inser att det kommer att innebära en del resande för din del. Skyttar kan vara rätt lata.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har vett att gå vidare och lägga det gamla bakom dig. Det här är ett medvetet val som du gör och det känns väldigt bra nu när du bestämt dig. Den här dagen kan kretsar kring gamla vänner, familjen eller bara kring hemmamys. Det blir en bra torsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen blir lite jäktig samtidigt som den blir trevlig och mysig på alla sätt. Du mår bättre än du gjort på länge. Du njuter av att kunna bestämma lite mer självständigt över din tid oavsett om du är ledig, pluggar eller jobbar. Kvällen handlar om god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får höra tråkiga nyheter och du är ledsen för de personer som drabbas. Tur i oturen är du bara indirekt inblandad så du kommer inte att märka av de här förändringarna särskilt mycket. Kvällen handlar om ett ganska saftigt skvaller.

Annons