Fredag 5/11

05 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir riktigt bra. På dagen förbereder du något som ska inträffa på kvällen som du ser fram emot. Det verkar röra sig om en fest eller middag tillsammans med dina vänner. Kvällen blir lika härlig som du föreställt dig den.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del små saker att tar tag i den här dagen men på det hela taget blir det en bra och ganska lugn dag. Du fokuserar på saker som ligger dig närmast hjärtat och skjuter upp de tristaste projekten till nästa vecka. Kvällen handlar om skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen handlar om att ta helg och om att ha kul. Det blir en härlig dag och en ännu bättre kväll. Under den här dagen får du information som egentligen inte var tänkt för dina öron. Du måste välja vad du ska göra med den här nya informationen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag beklagar du verkligen en incident som inträffat. Du inser hur illa du betett dig men du vet samtidigt att du den här gången har du bränt alla dina broar och att det är dags att gå vidare. Vissa läxor tar längre tid att lära sig av än andra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig inte på topphumör den här fredagen och du vet vad det beror på. Du inser att du hamnat i en ganska dum sits och det finns inget du kan göra för att ta dig ur den. Hade du bara varit lite modigare och stått upp för dina åsikter så skulle du inte vara här idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har ett stort steg att ta den närmaste tiden och du förbereder dig mentalt för det idag. Det finns många om och men att väga in innan du till slut bestämmer dig. En släkting kommer med ett par värdefulla tips som du borde väga in i dina beräkningar.

Vågen 23/9-22/10

Du är på en charmerande humör och då är du svårt att motstå. Det finns så mycket vilja och så mycket livslust i ditt tecken just nu. Den här dagen handlar om att ta för sig och om att våga ställa krav som är till fördel för dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen försöker du prata med en person som du ser mår dåligt men som hela tiden hävdar motsatsen. Problemet med hen är att hen är alldeles för stolt för att öppna upp sig och ventilera sina problem. Det här är en person som du måste ha tålamod med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen ångrar du något du glömt och du försöker reparera skadan men din vän är inte tillgänglig den här dagen. Hen är trött på dina ständiga undanflykter och handen på hjärtat det borde du vara med. Försök att vara lite ärligare både mot hen och mot dig själv.

Stenbocken 22/12-19 /1

Det här är en dag som du sett fram emot länge och både dagen och kvällen blir så magiska som du hoppats på. Kanske säger du eller gör saker som du inte brukar men din nyvunna spontanitet vinner gillande hos dina vänner. Humor, värme och en liten flirt präglar den här fredagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir mysig och handlar till stor del om familjen. Det blir en bra dag som präglas av värme och gemenskap. Idag planerar du en större fest som kommer att gå av stapeln ganska långt fram i tiden. Det kan vara ett jubileum, bröllop eller en annan minnesvärt dag,

Fiskarna 19/ 2-20/3

Du ser bara problem just nu och det hindrar dig från att upptäcka möjligheterna. Om du försöker att inte fokusera på de bitar som är svåra utan på det som du kan klara av så blir det lättare. Under eftermiddagen får du ett glädjande besked.

Annons