Lördag 6/11

06 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns inget du inte har möjlighet att göra den här lördagen så länge du behålla din positiva inställning till det som sker omkring dig. Det är när du börjar se saker som negativa och jobbiga som du kan stöta på hinder.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen handlar om att träffa vänner, njuta av livet och bara ha det bra. Just nu är du inne i en period då du unnar dig lite mer än du brukar. Det kan bara allt från spa behandlingar till nya kläder. För dig är det viktigt att skämma bort dig själv den här årstiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det händer inte så mycket den här dagen och det väcker en rastlöshet inom dig. Du vill så gärna att det ska var lite mer tempo, särskilt på helgerna men dina vänner tycks vara ganska upptagna. Hitta en ny hobby att aktivera dig själv med.

Kräftan 21/6-22/7

Du har lyssnat för mycket på skvaller och nu kommet tillbaka och biter dig i svansen. Om du redan från början varit starkare och valt att inte tro på allt som du hört så skulle du vara i en betydligt enklare sits idag. Som det är nu måste du börja med att bygga upp ett grundförtroende hos en viss person.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att umgås med dina vänner och bara njuta av livet. Tyvärr kan information om en viss persons aktiviteter dra ned lite av glädjen. Du inser plötsligt att du hellre skulle vara med hen än här.

Jungfru 23/8-22/9

Du tänker praktiskt, särskilt när det kommer till nya saker. Du är som Oxen och gillar det klassiska, särskilt om det är en god långsiktig investering. Att kunna omge sig med vackra saker samtidigt som värdet ökar anser du är en perfekt kombination. Idag är du ute och letar fynd.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen försöker du övertala en släkting att sluta vara så envis och istället ta hjälp av andra, Hen har en förmåga att låta sin stolthet komma i vägen för många saker som annars skulle vara bra för hen. Kvällen handlar om hemmamys och familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undersöker en utväg ur en jobbig situation som du hamnat i. Du inser snart att det enda sättet att ta sig ur den här situationen är att erkänna att du haft fel och det svider en del. Skorpionen tycker inte om att behöva backa oavsett vad det gäller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir en givande och ett tagande för din del. Du får mycket positiv energi från en viss person men du måste också bjuda till och visa lite extra omtänksamhet mot hen. Din vän är känslig och i behov av uppmuntran.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött men lycklig den här dagen. Kanske skulle du må bättre om det inte hade blivit så sent föregående kväll, men du finner dig i att inte alltid vara på topp. Kvällen handlar om barn, gamla vänner och om god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på att argumentera med en viss person om hens misslyckande. Du förvarnar hen gång på gång om att hen är på väg att ge sig ut på för djupt vatten men det är först efteråt som hen har närvaro nog att erkänna värdet av dina råd.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar till stor del om att visa sin respekt för personer som gjort mer än någon kan begära av dem. Det finns en viss kategori av människor som ger utan att tänka på sig själv och som alltid ställer upp på andra. Det är en sådan person som du stöter på idag.

Annons