Måndag 8/11

08 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir inte så som du tänkt dig den eftersom vissa personer saknas. Du är inne i en period då du har ett behov av att omge dig med ditt ”gäng” på jobbet. Så fort det uppstår sjukdom eller frånvaro känner du dig ovanligt sårbar.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du massor av energi. Du har laddat under helgen och nu är du redo att ta dig an dagens utmaningar. Du får ett roligt besked den här dagen som få dig att bli ännu mer positiv. Dagen slutar i en välbehövlig vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du inte vill eller kan tillräckligt mycket för att din chef ska bli nöjd. Frågan är om det inte är hen som har för stora förväntningar på dig snarare än att det är du som brister i kompetens. Ha lite is i magen så kommer hen att inse sitt misstag.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen bjuder på härliga och ganska unika upplevelser som har med både dig personligen och dig i din arbetsroll att göra. Njut av lugnet före stormen, snart kommer det dra igång en ganska tuff period för alla Kräftor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen försöker du sammanställa fakta och det är svårare än du tänkt dig. Det finns så många osäkra kort att ta hänsyn till att det nästan blir omöjligt att fatta ett beslut enbart på det du vet för tillfället. Försök att tänka mer praktiskt och räkna in en felmarginal i dina beräkningar.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en ganska bestämd person som aldrig tar något eller någon för givet. Det här är en av dina största tillgångar, men ibland kan det skapa problem eftersom du kan framstå som misstänksam. Idag är en sådan dag då du framstår som misstänksam.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen tar du tag i ett problem som har med en praktisk uppgift att göra. Det här är kanske inte din starkaste sida, men det är i alla fall något som du har mer kunskap om än vissa andra och därför så tar du dig an det. Kvällen handlar om ett vad av något slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser på andra med viss skepticism just nu. Du är inte säker på att vissa personer fattar poängen med dina teorier och du försöker att vara lite mer klar i hur du menar. I det här skedet kan ett missförstånd bli onödigt tidskrävande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen får du nog av en person som alltid lyckas gå dig på nerverna. Hen har en förmåga att trycka på alla fel knappar på samma gång och det får dig att explodera. Kvällen blir betydligt mysigare än dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att lägga upp en strategi som innebär att du ska få som du vill inom en kommande framtid. Stenbocken är tålmodig, smart och väldigt, väldigt målmedveten vilket du har användning för i det här fallet. Lägg till att du behöver en viss portion med tur och just nu så står Fru Fortuna på din sida.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du kan, att du vill och att du ska. Det som betyder mycket just nu är din attityd och det är bättre nu än för några veckor sedan. Det finns en härlig energi och en vilja att nå nya höjder. Din chef ser och beundrar dina ambitioner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar ned på en hel del olika aktiviteter på din fritid för att kunna lägga ned mer tid på jobbet eller studier. Den senaste tiden har det varit rätt intensivt och du har insett att du inte orkar med att vara så aktiv både på arbetet och privat.

Annons