Tisdag 9/11

09 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att ta initiativ och visa att du är en person kapabel att fatta beslut och leda en grupp. Väduren har alltid varit en person med stora visioner som du lätt får med dig andra på. Din förmåga att både styra och entusiasmera är unik.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en ganska lugn dag. Som vanligt så har du lite mer tid över för saker som har med det administrativa att göra. Du gillar när saker löper på i lugn och ro och det finns en struktur på dagen. Kvällen handlar om att samla familjen kring ett beslut rörande jul och nyår.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara ganska orädd i ditt sätt att agera, men oftast är det en fasad utåt och inget som speglar vad som pågår inom dig. Tvillingen är en mästare på att dölja sina tankar när det passar hen. Den här dagen har du verklig nytta av den talangen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som kan vara ganska mesig och det vet du om. Du har ett rikt känsloliv som ibland tar över dina mer praktiska sidor och så är fallet idag. Du känner dig förolämpad av en persons agerande trots att du vet att hen inte ens märkt att hen trampat dig på tårna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som ofta reagerar starkt oavsett om det gäller ilska, glädje eller passion. Solen styr ditt tecken och förstärker de här dragen hos dig, samtidigt som den ger dig styrka att ta dig igenom nästan vilka problem som helst. Idag får du användning både av din passionerade natur och av din styrka.

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen handlar om att vara envis och det är något av din specialitet. Du kan ofta slå huvudet blodigt mot omöjliga projekt bara för att du vägrar att ge upp. Idag är det precis den kvalitet som du behöver för att lyckas avsluta något som hela tiden konstrar.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som har svårt att säga ifrån och det märker du idag. Istället för att stå upp för din åsikt så backar du när det kommer en kollega med stark pondus. Du har en förmåga att känna dig liten i hens närvaro och du vill inte störa med dina åsikter. Hen har fel, du har rätt så stå på dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen försöker du hitta en bra arbetsrytm men du stöter hela tiden på mindre problem som sinkar dig. Det är som om hela den här dagen motarbetar dig och vid lunch är du utmattad. Alla har den här typen av dagar som man helst bara vill stryka ett streck över.

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara en person som ofta ställer till problem utan att veta det. Din charm och din lättomtyckta personlighet vinner vänner, men skapar även fiender i det dolda. Många vill vara som du men många vill även se dig misslyckas. Idag stöter du på en av det senare slaget.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att ha åsikter, om att göra ett bra jobb och om att vara social. För dig är två av tre ganska enkelt men när det kommer till den sociala biten måste du anstränga dig. Du är oftast bekväm med människor du känner men kan ha svårt för nya grupperingar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som inte tar ett nej och idag så visar du precis hur enveten du kan vara. Du vill, och då blir det så. Ofta har Vattumannen visioner som är långsiktiga och du begär inte att alla du arbetar med ska förstå hela planen på en gång. Det enda du begär är att de ska lita på ditt omdöme.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite sorgsen idag och du vet inte vad det beror på. Månen har gått in i en position som kan förorsaka den här typen av känslor och det är inte mycket du kan göra för att påverka dem. Kvällen handlar om att vara flexibel och om att lyssna.

Annons