Onsdag 10/11

10 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och ganska utmanande dag där du för första gången på länge möte din jämlike både i vilja att leda och i förmågan att ta för sig. Om du tycker om hen eller avskyr hen beror främst på kemin mellan er.

Oxen 20/4-20/5

Idag blir du överraskad av nyheter som rör en ung släkting eller ett barn. Det här är inte bara goda nyheter utan nyheter som är näst intill fantastiska. Du blir både chockad och lycklig för personens skull. Ibland känns det som om alla pusselbitar faller på plats samtidigt och idag är det en sådan dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen får du nog av att vissa personer inte lyssnar. De anser sig ha rättigheten att göra lite som de vill och det retar upp dig ordentligt. Under eftermiddagen får du chansen att rätta till ett fel som du gjort. Det känns skönt att få det här problemet ur världen.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen blir stressig och du hinner inte med det du planerat att göra. I det här fallet kan det vara dålig framförhållning snarare än att du inte har den tid du behöver. Du är dåligt förberedd och då blir projektet mer komplicerat än det skulle behöva vara.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns personer som inte kan stå emot dig och en av dem stöter du på idag. Det är nästan löjligt hur hen jagar din uppmärksamhet och klänger sig fast vid varje ord du säger. Trots att du kan bli irriterad på hens valpliknande uppförande så bör du vara snäll och omtänksam mot hen.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här onsdagen säger du ifrån ordentligt. Du blir sällan arg, men när du väl blir det så tar det ordentlig fyr och det gör det idag. Du känner dig inte bara kränkt utan också lite dumförklarad vilket om möjligt retar upp dig ännu mer.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att kunna koncentrera dig vilket du inte har så lätt för just nu. Dina tankar tenderar att vandra i väg och då glömmer du bort både tid och rum för en stund. Kvällen handlar om att visa känslor och om att öppna upp sig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en skarp ironi i ditt tecken just nu och vissa personer kan uppfatta den här sidan som rent elak. Du vill inte såra men ibland så slinker det ut ganska vassa kommentarer utan att du ens reflekterar över det. Försök att tänka igenom det du ska säga först, särskilt när du är irriterad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen handlar om att komma ikapp med något du hamnat efter i. Du hade stora planer för förra veckan, men du gjorde få saker mer än du behövde vilket resulterade i att du hamnade efter. Du är en person som oftast tar dig över mållinjen med minsta möjliga marginal.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du häftiga nyheter som både överraskar, gör dig stolt och får dig på ett strålande gott humör. Du inser att äntligen får du betalt efter allt slit du lagt ned det senaste året. De här nyheterna kan även sporra dig till nya stordåd.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen väntar både roliga och lite jobbiga nyheter. Vissa saker som främst har med jobbet att göra är tuffa att ta emot. Andra nyheter som har med dig eller en släkting att göra är härliga och kompenserar för det som är mindre bra. Summeringen av dagen blir positiv trots allt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du rusar in i en uppgift oförberedd och då kan du kallt räkna med att stöta på problem. Ibland tror du lite väl mycket om din egen förmåga. Det är bra med ett starkt självförtroende, men det skadar inte att krydda det med en stor portion självinsikt.

Annons