Torsdag 11/11

11 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du att locka fram en persons innersta tankar, men hen visar sig vara ganska svårcharmad. Du ogillar hemligheter, så länge det inte är din egna och därför tillbringar du dagen med att hitta olika sätt för att komma närmare den här personen.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir inte stressig men den blir intensiv. Du räknar kallt med att vissa personer inte lyssnar ordentligt på dig så därför vidtar du vissa åtgärder för att försäkra att saker blir gjorda oavsett hur samarbetsvilliga dina kollegor är. Din envishet och ditt praktiska sinne tar hem segern.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har visat vad du går för och nu inväntar du en respons från dina chefer. Du anser att de ska vara glada som har en så driven arbetare som du är men dina chefer ser kanske inte ditt riktiga värde lika mycket som du skulle önska. Ha tålamod, deras inställning kommer att ändras.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Det finns en problematik som du inte vill tala högt om för att du skäms lite över din egen inblandning. Det handlar främst om två personer som betyder mycket för dig. Det ena är din bästa vän och den andra är någon som du inte riktigt klarar av att släppa taget om. Tyvärr avskyr de här båda varandra.

Lejonet 23/7-22/8

Du vill vara produktiv idag men du orkar inte hela vägen fram. Det finns en matthet i ditt tecken som speglar sig i det mesta du gör. Du vill verkligen försöka, men kroppen säger stopp. Lyssna på de signaler som kroppen skickar ut.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite irriterad på en kollega som alltid har en billig ursäkt till hands när hen är sen eller inte vill göra en viss uppgift. Din arbetsmoral och hens inställning till jobbet är väldigt olika så därför krockar ni ofta när ni måste arbeta ihop.

Vågen 23/9-22/10

Du ljuger dåligt idag och din lögn avslöjas snabbt, På sätt och vis är du glad för du tycker inte om att vara oärlig mot just den här personen. Även om du skäms lite över ditt beteende så är du ändå glad att hen inte blir sur eller besviken på dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en vilja att göra rätt den här torsdagen. Det handlar om att be om ursäkt till en viss person och om att visa respekt inför en äldre släkting och hens vilja. Du tycker inte din släkting har rätt, men det som är bäst för dig behöver inte nödvändigtvis vara bra för hen.

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen säger du ifrån på ett ganska otrevligt sätt. Du har försökt vara diplomatisk och försiktig, men inget biter på den här personen så nu sätter du ned foten ordentligt. Ditt beteende kan få vissa ögonbryn att höjas men det är inget du behöver bry dig om.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en period då det är mycket både privat och på arbetet. Mellan alla saker du bör göra så vill du också klämma in lite roliga, icke nödvändiga aktiviteter. Se bara upp så att du inte slarvar med sömn och mat. Du behöver vara utvilad för de utmaningar du möter.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen njuter du av en ny miljö och ett fritt sätt att tänka. Det blir en stillsam men samtidigt energigivande dag där du får din beskärda del av frisk luft och utomhusaktivitet. Kvällen blir onödigt sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en yngre person, barn eller ett djur som behöver din omvårdnad lite extra just nu. Var uppmärksam på hens signaler. Det är inte säkert att hen säger någonting men du känner hen så väl att du kan läsa mellan raderna.

 

Annons