Fredag 12/11

12 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att ha turen på din sida. Efter ett par motgångar känns det skönt när det blir stolpe in istället för tvärtom. Du förtjänar verkligen lite flyt så njut av den här påverkan på ditt tecken. Kvällen handlar om fest, människor och om att ha kul.

Oxen 20/4-20/5

Du kan bli lite irriterad om du blir lämnad med allt jobb idag, men du biter ihop och betar av en sak i taget, Det som är bra med dig är att du inte stressar bara för att kraven på jobbet blir högre. Du vet att stress ofta resulterar i slarviga resultat. Kvällen handlar om familjen och om god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du säger ingenting fast det sjuder i dig av ilska. Du vet att det inte kommer att gagna din sak att sjunga ut, snarare tvärtom. Här gäller det att ha is i magen, och invänta rätt tidpunkt att slå tillbaka. Tvillingen är inte känd för att vara beräknande, men idag är du det.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du får inte bli oroad av att en vän inte ger dig den respons du hoppats på. Hen håller väldigt mycket av dig men just nu finns det viktigare saker än vänner som upptar hens tankar. Låt personen ifråga vara ifred ett tag så kommer hen tillbaka av sig själv.

Lejonet 23/7-22/8

Du blir förvånad över en person reaktion på en nyhet som du delar med dig av. Du har hela tiden misstänkt det här medan din vän tydligen har varit helt ovetande. Under dagen får du ett skönt formbesked som ger dig en bra känsla inför kommande helg.

Jungfru 23/8-22/9

Du är så säker på att du har rätt att du inte ens kan erkänna felet när bevisen stirrar dig i ansiktet. En kombination av envishet och stolthet gör att du fortsätter vara övertygad om att någon manipulerat med fakta. Även om du inte säger något högt så märks din inställning i allt du gör idag.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite försiktig eftersom du hanterar ett känsligt ämne. Din familj och dina nära vill veta vad du tycker men du vet att din åsikt kommer att röra upp starka känslor. Kvällen blir festlig och handlar om god mat och trevligt umgänge.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du lurar på att göra något väldigt impulsivt och olikt dig den här fredagen. Du känner dig ovanligt fri just nu och du vill tänja på gränserna. Följ din magkänsla, den kommer att lura ut dig på äventyr du aldrig hade gett dig in på i annat fall.

Skytten 22/11-21/12

Du är klyftig nog att inse när du gått för långt. Nu gäller det bara att svälja stoltheten och be om ursäkt så kan det här bli en bra fredag. Ditt största problem är att du ogillar att backa. Kvällen handlar om vänskap och om att växa i en relation.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra fredag som du antingen tillbringar med familjen eller med dina vänner. Oavsett aktivitet blir den ganska sen. Boka inte in saker allt för tidigt på lördag morgon för då kommer helgen att bli förstörd. En oväntad inbjudan lyser upp den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska strikt i ditt förhållningssätt mot en person som lätt kan bli lite för mycket. Du har tidigare varit ditt vanliga charmerande jag mot hen, men då började hen inkräkta allt för mycket på din privata sfär. Nu vill du markera vart gränsen går.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara ganska petig i dina val och det märks idag. Det är inte direkt att du är velig, men du har lite svårt att bestämma dig eftersom du vill att det ska bli rätt på en gång. Kvällen kretsar kring ett löfte som du gett tidigare i år.

Annons