Lördag 13/11

12 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant dag där utmanar dig fysiskt inom en idrott eller en hobby. Det var länge sedan du satsa allt så som du gör idag och det kommer antagligen betala sig i rejäl träningsvärk. Kvällen bjuder på en härlig överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen har du lite saker som du måste ta itu med, men när du är klar med dem så kan du ägna resten av dagen åt att umgås med din familj och njuta av god mat. Kvällen handlar om att planera och om att njuta av livet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite sen till det mesta idag och det kommer att stå dig ganska dyrt. Om du bara hade varit mer organiserad så hade dagen löpt på smidigare. Under lördagen passar du även på att återuppta en gamma relation. Det blir både härligt och lite bittert på samma gång.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att följa det minsta motståndets lag. Du orkar helt enkelt inte kämpa, inte ens för saker som du egentligen tror på. Kvällen handlar om vänner och i det ironiska hur en vänskap kan både ge och förstöra så mycket på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite fast i ett ekorrhjul. Både stället där du bor, de vänner som du har och hela din vardag hindrar dig från att växa så som du skulle kunna göra i annat fall. Vad du behöver är att byta lite miljö och kanske bredda din umgängeskrets.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen fastnar du i gamla hjulspår och då blir resultatet därefter. Du har försökt att bryta dig loss och tänka på ett nytt sätt, men det låter enklare än det är. Du är helt enkelt en vaneperson och så fort du blir osäker återfaller du i det som är tryggt.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen passar du på att vara ute så mycket som vädret tillåter. Det har varit en stökig vecka och du behöver få komma ifrån och tänka på annat än arbete och problem. En släkting har roliga nyheter som hen vill berätta.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig inte för att provocera en släkting idag. Hen har en förmåga att plocka fram de sämsta sidorna hos dig och det märks inte minst idag. Kvällen handlar om att förlåta och gå vidare något som Skorpionen kan ha svårt för.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här lördagen passar du på att njuta av trevligt sällskap och av att bara ta det lugnt. Även om du arbetar väljer du att anpassa arbetstakten så att du inte stressar. Kvällen kretsar kring vänner, du verkar roa dig rejält.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns inget du kan göra åt en viss persons beteende så sluta ta det personligt. Hen är som hen är och det får du lova att acceptera. Kvällen handlar om nya mål och om att ta för sig av dagen. Lite Carpe Diem stuk.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en lång resa men i övrigt en skön dag att se fram emot. Förmiddagen bjuder på frisk luft och kvällen på god mat och trevligt sällskap. En bra och utvecklande dag. Under den här dagen fastställer du även vissa planer för en fest eller tillställning som du är med och arrangerar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara väldigt envis just nu eftersom jord har ett starkt inflytande på ditt tecken. Under dagen möter du en person som för med sig både bra och dåliga nyheter. Här gäller det att fokusera på det positiva.

Annons