Söndag 14/11

13 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får som du vill idag och du är nöjd med det även om du vet att det här bara är en tillfällig seger. Du bör förbereda dig för den kamp som komma skall. Var redo och var inte rädd för att stå upp för dina åsikter.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om familjen och familjemys. Det kan vara en aktivitet tillsammans eller så tar ni det bara lugnt hemma och myser med en lång och god frukost. Kvällen handlar om att vara förståndig även när det kommer till svåra beslut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen kan det hända att du firar pappa eller att du själv blir firad. Dagen verkar kretsa kring familj, god mat och kring vikten av att försöka hålla sams. Kvällen blir tidig eftersom du är ganska trött.

Kräftan 21/6-22/7

Kräftan är en riktig familjeperson så det finns inte en möjlighet att du glömmer bort en viss person den här dagen. Oavsett om du tittar förbi, ringer eller bara skickar ett sms så tar du dig tiden att visa att hen betyder mycket för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får försöka vara lite flexibel idag. Den här dagen handlar om att främja någon annans önskemål snarare än dina egna intressen. Du har en hel del kompromisser framför dig och det gäller att bita ihop. Kvällen bjuder på olika utmaningar.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen blir mysig från morgon till kväll. Det mesta kretsar kring hemmet och familjen men den kan också bjuda på lite släktfika och en och annan utflykt. För dig är det viktigt att du lyckas koppla bort jobbet och fokusera på nuet istället.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen väljer du att inte ta ställning i en konflikt inom familjen. Du gör ditt bästa att helt undvika att bli indragen, men det går inte så enkelt som du hoppats på så ditt näst bästa alternativ är att hålla dig så neutral som möjligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir arg på en person som inte riktigt kan uppskatta det hen har i sitt liv. Själv har du länge varit avundsjuk på hens möjligheter och du blir irriterad på att hen bara ser allt negativt istället för att ta till vara på det bästa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen försöker du att undvika en person som provocerar dig i stort sett varje gång ni träffas. Hen är ganska bra på att hitta sätt att göra dig riktigt sur. Under eftermiddagen är det familjen och familjemys som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Du kombinerar hård träning med lyxig mat och trevlig samvaro. På sätt och vis blir det här en underbart härlig dag som skänker dig den energi som du behöver. Under kvällen får du höra nyheter som gör dig förvånad men glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du satsar mycket på att stötta en nära vän eller släkting. Du lägger inte bara ned tid och engagemang utan också en hel del pengar på att hen ska kunna nå sina mål. Det enda du begär i motprestation att hen ger allt och det får du se prov på idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du säger emot dig själv och det resulterar i en hel del förvirring. Försök att vara lite mer rak i din kommunikation så kommer det att bli enklare, inte bara för dig själv utan för din omgivning. Kvällen kretsar kring ett moraliskt dilemma.

Annons