Måndag 15/11

14 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du nästan ta sats för att orka. Du vaknar med ett motstånd inom dig som håller i sig hela dagen. Fick du bestämma skulle du inte ens kliva upp den här dagen. På kvällen bör du ta det lugnt och lyssna på din kropp som uppmanar dig till att vila.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om julen eller tankar kring julen. Antingen jobbar du i en bransch där just julen spelar en stor roll eller så har önskan om värme, saffransdoft och julmusik fått dig att börja drömma dig bort. Kvällen blir delvis stressig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att trassla in dig i vissa relationer och det har att göra med att du inte vill att någon ska tycka illa om dig. Du halvt om halvt lovar saker som du inte har en tanke på att hålla bara för att slippa se besvikelsen i dina vänners ögon.  Du hoppas på att de ska glömma dina löften men det gör de sällan.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Dagen blir inte så som du planerat eftersom det kommer så mycket småsaker emellan dig och dina projekt. Du bör vara flexibel och försök lyssna in dina kollegors och dina chefers önskamål. Kvällen handlar om en upplyftande hobby.

Lejonet 23/7-22/8

Idag sätter du dig på tvären. Det handlar om att du vill bli sedd och hörd men när din chef inte uppskattar dina ansträngningar så blir du arg och börjar krångla istället. Det ligger i Lejonets natur att vilja ha uppmärksamhet på ett eller annat sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en trötthet och en uppgivenhet i ditt tecken idag. För lite tid ute i naturen och för mycket tid hemma med en vresig familj gör dig på dåligt humör. Det bästa du kan göra idag är att göra något enbart för dig själv. Skäm bort dig själv en smula.

Vågen 23/9-22/10

Du reagerar starkt på en persons sätt att visa ömhet. Du tycker att hen är lite närgången men du vet inte hur du ska lyfta ämnet utan att såra personen ifråga. Du är medveten om att din personliga sfär är ganska omfångsrik.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Idag säger du tvärt nej till en persons förslag. Hen blir lite förvånad över att du är så bestämd, men i det här fallet kan hen inte påverka någonting. Du har bestämt dig och när du väl gjort det kan du vara minst lika envis som ett jordtecken.

Skytten 22/11-21/12

Du ser en massa möjligheter idag,  det ärbara det att du inte riktigt orkar ta tag i dem. Det bästa vore om du inte överanalyserade situationen utan bara satte igång. Din stora brist just nu är att du tänker för mycket innan du påbörjar ett projekt.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att fokusera framåt. Du har mycket som du ska ta tag i och det gäller att ligga i. Under eftermiddagen är det troligtvis träning och fokus framåt som gäller. En kollega eller vän kommer med ett förslag som kommer gynna er båda, men kanske mest dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte rädd för att säga ifrån, det har du aldrig varit. Idag så tvekar du dock eftersom du vet att om du är för negativ så kan det uppfattas som en brist av dina chefer. Du vill gärna lyfta dina åsikter på ett konstruktivt sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att se och ta för sig av de möjligheter som erbjuds. Just nu är du i ett positivt flöde där du får många chanser att testa på nya, roliga och annorlunda uppdrag. Du känner att du växer mer och mer för varje dag.

 

Annons