Tisdag 16/11

16 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är på ett strålande humör denna tisdag. Det är som om alla krafter har återvänt och nu vill du bara köra på så hårt som möjligt. Tyvärr har inte alla dina kollegor samma energikick som du har och det kan orsaka en del slitningar inom gruppen.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar mycket om att lägga upp arbetet rätt. Du vill att saker ska flyta på så smidigt som möjligt, men då gäller det att du jobbar efter en plan. Har du bara en struktur på dagen så kommer allt att gå galant. Utan att veta om det har du stigit i värdet hos en chef den senaste tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du motarbetar en person som du tycker får oförtjänta fördelar hela tiden. Det här är en person som glider på den berömda räkmackan. Hen lyckas alltid vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Kanske borde du se hen som en förebild istället för att bli arg. Det ligger mycket jobb med hens timing.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Under tisdagen försöker du resonera med en person som inte vill bli resonerad med. Hen sätter sig alltid på tvären mot alla förslag som du kommer med och du vet inte varför hen är så envis. I grund och botten handlar det mer om personkemi än om att du gör något egentligt fel.

Lejonet 23/7-22/8

Du går igenom en hel del nyheter idag och du måste ha lite tålamod med dig själv. Även om du är lättlärd så tar saker tid att fastna även för dig. Du kan inte förvänta dig att allt ska gå bra på första försöket.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir n intressant dag som bjuder på en hel del tålamodsprövande uppgifter. Det viktigaste är att du se till att äta med jämna mellanrum. Jungfrun kan ha ett väldigt kort tålamod när blodsockret faller.  Vad medveten om din svaghet och jobba kring den.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen säger du något som en kollega tolkar helt fel. Det här kan få ganska jobbiga konsekvenser eftersom hen läser in en mening som inte finns där. Extra jobbigt blir det om ni två arbetar nära vandra.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du hör, du ser och du är medveten om en persons brister men ändå väljer du att ignorera dem. Den här personens har så pass mycket makt över dig att hen kan komma undan med det mesta. Du avskyr hur svag du är för hen, men vissa saker handlar om kemi snarare än om sunt förnuft.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en chans att du kommer före i planeringen idag men det sker bara om du är välorganiserad och det är du sällan. Just nu påverkas du dock av jord och det kan skapa en solidare struktur i ditt tecken och i ditt sätt att lägga upp ditt arbete.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen försöker du att inte bli irriterad på en person som du egentligen tycker om. Hen kan vara ganska envis och väldigt obetänksam mellan varven. Du är oftast motsatsen och kanske tar lite för lång tid på dig innan du agerar. Tänk på att ni två kan komplettera varandra bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dig vatten över huvudet idag genom att kasta dig in i ett nytt projekt innan du avslutat det gamla. Du har en förmåga att låta saker bli liggande halvfärdiga lite för att du tappat intresset för dem. Efter mycket tjat från en kollega så lägger du den nya uppgiften på is.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ladda batterierna innan nästa omgång av hårt arbete drar igång. Du är bra på att tänka positivt och du tar gärna flera initiativ för att visa att du är med på noterna. Kvällen handlar om en konflikt inom familjen.

Annons