Onsdag 17/11

17 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen blir du arg på riktigt. Inte bara en ytlig, övergående irritation utan en djupgående, fundamental ilska som bottnar sig på en, i dina ögon stor orättvisa. Väduren kan verkligen ta till strid när det gäller principiella frågor.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen har du flyt och du känner dig på ett strålande humör. Det var länge sedan som du var så här utvilad och i så här bra form. Glöm inte att skämma bort dig själv lite idag och framförallt vara utomhus en del om vädret är på din sida.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns sätt att undvika att hamna i trubbel, men du brukar inte vara bra på att välja de rätta vägrarna, snarare tvärtom. Tvillingen har en härlig förmåga att springa rakt in i problem vilket kan vara frusterande men också väldigt utvecklande, något som den här dagen är ett exempel på.

Kräftan 21/6-22/7

Du dras till en person som inte vill veta av dig. Du vet att hen inte bara har blivit sårad av dig utan också förolämpad och du ångrar dig djupt. Samtidigt har du inte styrkan att ta tillbaka dina misstag. Kanske är det lika bra att försöka inse att de är över mellan er två.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något busigt över ditt tecken idag. Du drar dumma skämt och du är snubblande när att förolämpa en chef men din inbyggda charm och din humor tar udden av hela situationen. Kvällen handlar om att se en person.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en underlig mix den här dagen och det gäller att du är på hugget om du ska hänga med i alla svängar. Du har redan missat en värdefull möjlighet i förra veckan. Låt inte det misstaget upprepa sig idag. Ha ögon och öron öppna.

Vågen 23/9-22/10

Du brukar inte ljuga men idag drar du till med en rejäl osanning och du nästan skäms när du uttalar den. Det handlar om att du inte vill ha med en viss person på en fest eller middag och för att undvika att hen blir ledsen så ljuger du helt enkelt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inget som du uppskattar med den här onsdagen. Det var länge sedan som du hade en så jobbig och motig dag på alla vis. Det är som om ödet motarbetar dig både i stort och smått. Kan saker jäklas så gör de det. Det kan handla om allt från en för tidig buss till att den lunchrätt du vill ha är slut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du drar dig för att ta dig an ett projekt som du vet kommer kosta på både i ansträngning och i energi. Det här är en uppgift som du tycker är genomtrist, men tyvärr är det den allmänna uppfattningen så du kan inte byta bort den med någon.

Stenbocken 22/12-19/1

Du säger nej utan att tveka idag. Personen som frågar dig om en tjänst blir förvånad av ditt uppriktiga men tvärsäkra svar. Det är inte vanligt att människor säger nej till den här personen och hen blir inte bara imponerad av dig utan också nyfiken på att lära känna dig bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Efter att ha övervägt alla möjligheter så inser du att det bara är att ge upp. Det kommer ta mer tid att fortsätta den här vägen som du valt än att kasta in handduken och börja om från början. Det visar på ett vuxet ansvarstagande att du kan inse när du inte kan komma längre.

Fiskarna 19/2-20/3

Du trotsar en person bara för att du vill idag. Det handlar inte om att du har något annat belägg för ditt agerande än att du helt enkelt inte tycker om hen. Ibland kan du vara väldigt barnslig i ditt uppförande och det visar du exempel på idag.

Annons