Torsdag 18/11

18 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du få en kollega att vara lite mindre noggrann. När ni arbetar tillsammans blir det oftast ett väldigt bra resultat men hen process för att nå ditt är både omständig och onödigt tidskrävande, något som du vill få bukt med.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om tempo, tempo och mer tempo. Du har växlar att accelerera upp med och det är bra eftersom du vill förbereda så mycket som möjligt inför helgen. Under kvällen får du goda nyheter som rör en vän eller släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar för dig i alla möjliga sammanhang just nu och det är riktigt bra. Det finns en härlig energi och en vilja att lyckas som underlättar när du väl stöter på problem. Kvällen handlar om att se tiden an och om att ha tillförsikt.

Kräftan 21/6-22/7

Du tror på rykterna först när du får dem bekräftade och det är en bra utgångspunkt idag. Det du hör är troligtvis inte sant eller väldigt starkt överdrivet så det är onödigt att börja oroa sig innan du har alla fakta. Kvällen blir ganska fysiskt påfrestande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en undran och en förvåning i ditt tecken som genomsyrar hela torsdagen. Det handlar dels om ett uppvaknande men också om förändringar och modet att våga vara sig själv även när saker inte går som du önskar.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser inga problem över huvud taget idag. För dig så glider det mesta på tack vare hårt inarbetade rutiner och en bred erfarenhet. Vissa kollegor klarar sig inte lika bra och du funderar på att hjälpa dem. Om du gör det beror till stor del på vilka kollegor det rör sig om.

Vågen 23/9-22/10

Det finns ett en anledning att du undviker vissa personer men de förstår inte dina vinkar. Istället för att acceptera att du har skurit bort dem från ditt liv så fortsätter de att klänga sig fast. Du avskyr konfrontationer och vill helst slippa ta den här diskussionen med personerna ifråga.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns dynamik och en rörlighet i ditt tecken just nu som kan hjälpa dig att fatta tuffa beslut, men också att gå vidare eller anpassa dig efter nya förhållanden. Just nu mår du som bäst när livet inte står stilla utan det händer saker både privat och på jobbet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar ett stort steg framåt idag i en process som varit väldigt jobbig och tidsödande. Det här bli en bekräftelse på att du varit på rätt väg hela tiden. Kvällen handlar om förnuftiga beslut och om framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen har du mycket inplanerat och du vet inte riktigt hur du ska hinna med. Det viktiga den här dagen är att du fokuserar på rätt saker och att du inte blir orolig om saker tar längre tid än du räknat med. Behåll lugnet och lita på din förmåga att reda ut knepiga situationer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du räknat med trubbel idag och det är kanske bra eftersom då är du beredd på det värsta. Dagen kommer troligen bjuda på ett par överraskningar som inte alla är bra, men du tar det med ro. Kvällen blir lyckad.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något kontrollerande över ditt tecken och det rimmar ganska illa med din personlighet. Fisken är många saker, men knappast någon kontrollmästare. Du anser snarare att det är ett tecken som konstnärligt uttryck att vara lite slarvig.

Annons