Fredag 19/11

19 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om att samla ihop dina tankar och om att avsluta projekt innan du kan ta helg. Det är viktigt att du inte lämnar en massa saker halvfärdiga för då får du en dålig start på nästa vecka. Kvällen blir ovanligt festlig.

Oxen 20/4-20/5

Idag njuter du av det faktum att det är freda oavsett vad helgen medför i form av ledighet eller arbete. För dig handlar dagen om att jobba hårt, men också om att ha kul, om att slå rekord och om att skapa sammanhållning något du är en mästare på.

Tvillingarna 21/5-20/6

När du pratar så lyssnar folk och det är en behaglig upptäckt. Du har inte tänkt på det så mycket, men den senaste tiden har en influens från Solen gjort dig mer karismatisk och fått människor omkring dig att vända sig till dig för att få råd. Du har plötsligt blivit en person att se upp till.

Kräftan 21/6-22/7

Du är som du är och det varken vill eller kan du ändra på.. om människor ska umgås med dig får de helt enkelt acceptera både dina fina och dina mindre tilltalande sidor. Idag visar du prov på just de sidor som inte är de mest charmerande dragen hos dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du trotsar allt idag och det märker din chef. Även om du inte säger något rakt ut så går det att avläsa i din hållning och ditt uttryck i ögonen att du sätter dig på tvären. Ditt motstånd skapar frustration hos dina kollegor, men i det här faller tänker du inte rubba dina åsikter, det är för viktig fråga för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du oroar dig för mycket över saker som skett och saker som ska ske. Försök att gå lite mer upp i nuet. Du kan ändå inte påverka varken framtid eller dåtid så därför är det bättre att skjuta de här tankarna åt sidan och njuta av att det är fredag istället.

Vågen 23/9-22/10

Du satsar på att synas och höras idag. För dig är det viktigt att inte falla mellan stolarna. Din kollega blir irriterad på alla dina synpunkter och på ditt sätt att ta plats. Hen är en person som tycker att man ska hålla inne med sina åsikter. Kvällen handlar om en skämt.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du drar dig för att tacka ja till något ikväll som du egentligen vill gå på. Anledningen till att du tvekar är att du känner dig lite trött och hängig. Du gör helt rätt om du lyssnar till din kropp. Är du inte hundra så ska du stanna hemma.

Skytten 22/11-21/12

Du vill inte medge att en släkting har rätt men du har svårt att bestrida fakta. Du försöker hitta en utväg där du kan erkänna att hen har rätt utan att du själv förlorar ansiktet. För dig är lla förluster, stora som små väldigt jobbiga.

Stenbocken 22/12-19/1

Du lever fullt ut den här fredagen och det är lite lustigt eftersom du egentligen planerat en hemmakväll. En vän får dig på andra tankar och när du väl kommer ut inser du hur mycket du saknat liv och rörelse omkring dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser ingen möjlighet att komma kring ett uppdrag som du egentligen tycker borde ligga på någon annans bord. Du måste acceptera att i dagsläget får alla hjälpa till. Många är troligtvis sjuka, vabbar eller kan av andra anledningar inte hjälpa dig. Kvällen handlar om matlagning.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen försöker du få ihop allt för veckan. Du har insett att det som tidigare stört dina helger är lite ångest för arbetet och allt du inte hunnit med. Om du kommer till ett bra avslut med jobbet idag så blir helgen lättare att njuta av. Kvällen handlar om en gammal kärlek.

Annons