Lördag 20/11

20 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ser inga problem den här lördagen utan bara möjligheter vilket gör det till en härlig dag full av överraskningar. Din positiva energi förstärks av Solen i ditt tecken. Det här är en dag som passar bra till att påbörja en resa, avsluta ett projekt eller bara umgås med vänner.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir lite stressig inledningsvis, men Oxen är systematisk och du betar av en sak i tagets på din mentala minneslista. Under eftermiddagen lugna ned sig och du kan fokusera mer på detaljer. Kvällen blir mysig och handlar om goda vänner, mat och gemenskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser inte hur du ska få en person att förstå att det är över. Den relation som ni haft har varit berusande men också dramatisk och infekterad. Du har bestämt dig för att du inte vill eller orkar ha den typen av destruktiva relationer i ditt liv.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra dag där du får möjligheten att pusta ut efter vardagens alla mödor. Idag kanske du är bortbjuden till en vän. Oavsett vad dagen bjuder på så njuter du i fulla drag av att det är helg. Kvällen kan bjuda på en flirt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att hamna i trubbel idag. Det är som om din blotta närvaro provocerar vissa personer. Du försöker att tassa på tå men hen är ute efter någon att skälla på och du råkar komma i vägen. Kvällen blir betydligt lugnare och skönare än dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen försöker du resonera med en släkting om hens ekonomi. Tyvärr hjälper det inte hur vettiga argument du lägger fram, hen kan fortfarande inte se det nödvändiga med ett långsiktigt sparande. Det här är en person som helt och fullt lever i nuet.

Vågen 23/9-22/10

Du gör inte som du ska idag utan så som du känner att du bör göra. Det finns en stark intuition i ditt tecken och när du känner av den så kan du inte stå emot. Som vanligt visar sig din magkänsla betydligt mer pålitlig än de fakta du har.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant och utvecklande lördag där du lär dig många nya saker. Så länge du är öppen och vågar testa nyheter så kommer dagen föra med sig positiva upplevelser. Vad du ska undvika är att falla in i ett negativt tankespår för då kan du beröva dig själv på en härlig upplevelse.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det bir som det blir idag och du måste försöka att vara lite flytande och anpassningsbar. Normalt sett älskar Skytten förändringar, men idag är du i ett väldigt behov av stabilitet och trygghet vilket gör att allt okänt upplevs som en smula skrämmande.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir mysig och familjär. Den handlar både om att öva upp en färdighet och om att umgås med vänner. Dagen bjuder på roliga utmaningar och ett bra formbesked. På kvällen får du massor av god mat, vänskaplig uppmuntran och en massa fina komplimanger.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite tystlåten på dagen men det beror på att du har en del att tänka på. Under eftermiddagen har du fattat ditt beslut och då känner du dig lugnare. Kvällen blir rolig och bjuder på en hel del skratt. Du umgås med människor som får dig att må bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig för att säga vad du tänker på eftersom du på förhand har bestämt dig för att en viss person ändå inte kommer att lyssna. Om du anstränger dig kanske du blir förvånad. Ditt problem är att du inte alltid ger din vän den chans hen förtjänar.

Annons