Söndag 21/11

21 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att säga till om den här söndagen och du tycker det är skönt att människor lyssnar på dig. Under den här dagen tar du tag i ett projekt som dragit ut rejält på tiden. Kvällen handlar om beslut som rör framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en bra dag där det mesta löper på smidigt. Du har inte så mycket att göra så du tar en sak i taget och ser till att genomför den väl. Den här dagen rör ett firande av något slag. Det blir en mysig eftermiddag och en trevlig kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir inget löfte idag även om du fiskar efter det. Det handlar om att din vän inte är beredd att lova något som hen inte är säker på att kunna hålla. Det här kan skapa en spänd spänning mellan er. Det är viktigt att ni fortsätterha en rak kommunikation.

Kräftan 21/6-22/7

Du har så svårt att acceptera en person som du är ytligt bekant med och som finns med i periferin av din umgängeskrets. Du försöker tänka att alla människor är olika men det är något med den här människan som helt enkelt går dig på nerverna. Idag stöter du på hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig för att umgås med en släkting just nu eftersom hen är så negativ till allt. Du har försökt att vid ett flertal tillfällen påpekat hens dåliga attityd, men dina pikar får inget gehör. Kvällen handlar om att se och höra en väns och hens bekymmer.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig ur en viktig aktivitet den här söndagen. Du känner dig inte i form utan behöver varar hemma och upp dig vilket gör att du missar något som du sett fram emot. Det är tråkigt att missa roliga aktiviteter, men det är viktigare att ta hand om sig själv.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta ansvar och om att se möjligheter där de ges. Idag får du en unik chans att visa upp en av dina många talanger så se till att ta till vara på det här tillfället. Kvällen blir överraskande och ombytlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen försöker du komma ikapp med ett hemmaprojekt som blivit liggandes och skräpandes under alldeles för lång tid. Tack vare tålamod och envishet lyckas du äntligen göra klart det här projektet och du blir nöjd med din insats.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser att du har alldeles för mycket inplanerat men istället för att aktivt avboka saker så hör du helt enkelt inte av dig till vissa personer. Du tänker att om de väldigt gärna vill ses så tar de initiativet och jagar dig lite.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns ett nyuppvaknat intresse för en hobby eller fritidsaktivitet som du hållit på med länge. En ny glöd har kommit in i ditt tecken som gör att du tycker att det här är det roligaste som du kan hålla på med just nu. Idag ägnar du dig åt den här aktiviteten. På kvällen skriver du lite med en ny bekant eller en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar om en hobby men också om att ta hand om en person som behöver ditt råd. Dagen handlar också om att stressa igenom en aktivitet som har med arbetet att göra. Eftermiddagen verkar bli mysig och familjär.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du gärna utomhus en hel del. Det blir en mysig dag med fokus på god mat och på att ha trevligt. Det finns inget ansträng över ditt tecken just nu utan du njuter av livet och av människorna omkring dig.

Annons