Måndag 22/11

22 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen försöker du förstår hur en vän till dig resonerar. Du har länge tycket att den här personen är lite ologisk i sitt agerande, men idag så börjar du se en röd tråd i det hen gör och en mening med hens logik.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir som alltid lite stressig men du ser till att hålla ett högt tempo igenom hela dagen. Det finns en massa positiv energi i ditt horoskop som hjälper dig med att både orka ha kul när du är ledig och att ta dig igenom vissa tuffa arbetsdagar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del saker som du bör ta itu med idag om du ska ligga bra till under resten av veckan. Att ligga steget före är knappast din specialitet, men du har insett värdet av att inte hamna efter. Idag får du oväntad hjälp av en kollega som har ett gott öga till dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns humor och värme i ditt tecken just nu och du delar med dig frikostigt av båda delarna. Måndagen handlar om att vara igång och om att orka hela vägen fram i mål. Du har flera projekt som du bollar med just nu så det gäller att du är skärpt om du ska undvika enkla misstag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får gärna vara lite uppmärksam på detaljer idag eftersom de kan bli avgörande för vad som händer fortsatt i ditt liv. Du är en person med många talanger, detaljsinne är inte ett av dem och du är inte heller en mästare på att läsa mellan raderna så du bör anstränga dig lite extra idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att fundera över den här måndagen. Du har fått en viss information som rör ditt arbete av din chef och det tar ett tag att smälta allt du vet. Kvällen handlar om att vara positiv och försöka se saker som sker i ditt liv som en möjlighet.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att erkänna dina misstag idag och det gör att du hamnar i en konflikt med en kollega som tycker att du beter dig fegt. Du vill egentligen inte försvara ditt beteende, men det kommer instinktivt. Kvällen blir intressant.

Skorpionen 23/10-21-11

En plötslig förändring får dig att omvärdera vissa saker i livet. Det som förr var så viktigt känns inte lika trängande längre. Du inser att du ska bli bättre på att ta till vara på nuet och inte fundera så mycket över framtiden och över saker som du inte kan påverka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det vore bra om du tuggade i dig en stor portion ödmjukhet idag. Du stöter på en person som på alla sätt är en förebild och någon som du borde se upp till men du reagerar tvärt om. Istället för att suga åt dig av hens kunskap så blir du sur och går undan.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en möjlighet att du blir lite generad idag. Du befinner dig i en ganska spännande men också konstig situation. Du har fått en beundrare och hen är både trevlig och uppmärksam, men du vet inte hur intresserad du egentligen är av hen. Just nu har du viktigare saker än relationer att ägna dig åt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att säga ifrån till en kollega som är lite klängig. Du har inget emot att hjälpa till och stötta hen, men det här är en person som tar hela handen om du erbjuder hen lillfingret. Du måste vara bestämd och sätta gränser om er relation ska fortsätta att var sund.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en härlig dag med massor av utmaningar men också tid för kreativt och utvecklande arbete. Du använder dig både av din kunnighet men också av din fantasi och av din förmåga att se saker ur ett större perspektiv.

Annons