Tisdag 23/11

23 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du inte får tveka idag, men ändå gör du det. För dig finns det så mycket som står på spel och då blir det svårare att chansa. Under eftermiddagen får dy höra ett riktigt saftigt skvaller av en person som du egentligen inte står särskilt nära.

Oxen 20/4-20/5

Du ser ingen möjlighet att backa ur något som du lovat vara med på. Trots din stora tvekan så kommer du att upptäcka att det som du gett dig in i både är roligt, annorlunda och uppfriskande på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att se saker ur ett lite annorlunda perspektiv. Om du inte tvekar utan kastar dig in i de utmaningar som du får idag kommer du att prestera över förväntan. Du fungerar som bäst när du går på känsla snarare än på förnuft.

Kräftan 21/6-22/7

Finns det en chans så stannar du hemma idag. Det var länge sedan du kände dig så omotiverad och håglös som du gör den här tisdagen. I stort sett handlar det om att det var länge sedan du hade semester. Du skulle behöva något roligt som en kortare resa att se fram emot.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara snabb och samtidigt noggrann och flexibel. Två av tre är inget dåligt resultat men du måste klura ut hur du ska jobba på att bli mer exakt. Du gillar egentligen bäst att jobba med generösa marginaler.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något väldigt uppkäftigt över ditt tecken just nu. Du har en kaxighet som uppmärksammas både privat och på arbetet. På det stora hela så är din nyvunna självsäkerhet positiv, men ibland kan den gå lite till överdrift så tänk på vad du säger idag.

Vågen 23/9-22/10

Du är en frisk vind på arbetet just nu. Dina idéer är unika och din positiva inställning till det mesta gör att du hela tiden bidrar till att skapa en bra stämning. För dig är det viktigt att trivas på jobbet eftersom det är där du tillbringar det mesta av din tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Du inser att du måste säga saker lite tydligare om budskapen ska gå fram. Du vill gärna linda in dina åsikter lite så att de bli mildare, men idag märker du att det inte ger den effekt du önskar, snarare motsatsen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som kan bli ganska arg mellan varven. Det finns en risk att du irriterar en vän idag eftersom hen är trött på dina, ibland helt oprovocerade utbrott. Din inneboende ilska just nu beror till stor del på Mars placering i förhållande till ditt tecken.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att vara exakt och att ha en bra agenda något som du brukar lyckas med. Det största problemet du har idag är att du måste samarbeta i grupp och då kan du inte kontrollera varje steg. Både lärorikt och lite småjobbigt för dig. Kvällen bjuder på en fin komplimang.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person hela tiden ser till att skapa möjligheter och chanser, inte bara för dig själv utan för din familj eller några av dina vänner. Det är just den här typen av omtänksamhet som är så uppskattad av dina nära och kära.

Fiskarna 19/2-20/3

Vad du gör och hur du presterar idag är tätt knutet till ditt humör. Om du är positiv och utsövd kan du uträtta stordåd men har du sovit lilla och vaknat på fel sida så bör du hålla dig borta från de mest komplicerade uppgifterna.

Annons