Onsdag 24/11

24 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det gäller att du har ordning och reda idag. Det finns saker som kräver att du snabbt och enkelt ska kunna plocka fram fakta och siffror men då gäller det att du har koll. Kvällen handlar om att kunna visa vem du är som privat person.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som verkligen längtar efter en lugn dag och det får du idag. Oavsett om du arbetar eller är ledig så sänks tempot rejält och du kan ägna dagen åt att komma ikapp med olika projekt. Kvällen handlar om härliga nyheter och om att planera en semester.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är exakt och väldigt tydlig med hur du känner för att undvika att skapa missförstånd. Idag talar du med en nära vän om dina känslor, tankar om framtiden och hur du ser på er två. Det här kan vara jobbigt men det är samtidigt nödvändigt.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen försöker du döda tid och det går inte särskilt bra. Istället för att gå som en katt kring het gröt så är det bättre att du gör något konkret. Ta en promenad, läs en bok eller börja arbeta, vad som helst som kan skingra tankarna från det besked du väntar på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här onsdagen blir rolig annorlunda och livfull. Du har så många idéer att om du bara kan förverkliga ett fåtal av dem så kommer du göra succé. Låt din kreativitet flöda och ha högt till tak. Kvällen handlar om att försvara något som du tror på.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir kanske inte så rolig som du hoppats på men den blir lärorik och utvecklande. Särskilt eftermiddagen kan bjuda på oväntad kunskap och roliga tips. Idag flirtar du omedvetet med en person som du egentligen borde hålla dig ifrån.

Vågen 23/9-22/10

Du ser inget annat alternativ än att vara väldig ärlig idag även om du vet att din uppriktighet kommer att såra. Problemet är att den person som du inte vill ljuga för aldrig skulle vara lika omtänksam mot dig. Hen är en vinnare till varje pris.

Skorpionen 23/10-21-11

Du låter dig inte luras av en viss persons trevliga ytter och charmerande sätt. Du vet att den här personen inte är att lita på och det bevisar hen idag. Du är inte glad att få rätt, men det finns en bister tillfredställelse i att veta att du är en bra människokännare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska underlig upplevelse den här onsdagen. Du har haft så höga förväntningar att inget kan leva upp till dina drömmar. Kanske borde du försöka vara lite mer realistisk i din vision, men samtidigt är att längta och hoppas halva nöjet. Kvällen handlar om ett möte.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir bra men ganska intensiv. Du har mycket du ska hinna med och du har inte så mycket tid att gör det på. Här gäller det att förvalta den tid du har väl så att du kan få ut det mesta möjliga av den. Glöm inte att höra av dig till någon som väntar på ett svar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du lite hemlighetsfull idag och det beror på att du inte riktigt bestämt dig. Du vill inte ge något besked och få upp förhoppningarna innan du vet med säkerhet. Kvällen handlar om familjen och om att planera för julen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som inte kan låta bli att agera utåt, särskilt när du blir uppmuntrad som idag. Det finns så mycket liv och energi i ditt tecken att du inte kan lägga band på dig själv. Det här är en del av din naturliga charm, men också något som kan upplevas irriterande av vissa.

Annons