Torsdag 25/11

25 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdag vänder det för dig och du får medvind igen. Du känner äntligen att allt hårt arbete som du lagt ned börjar ge resultat och det är en härlig känsla. På kvällen tar du ett viktigt beslut rörande framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lite annorlunda torsdag även om den börjar som vanligt. Dagen är högintensiv och det gäller att ha ett tempo i kroppen. På eftermiddagen får du möjlighet att använda hjärnan och hitta flexibla lösningar på ett visst dilemma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen säger du ifrån på skarpen. Det var länge sedan du var så här upprörd och irriterad. Mycket handlar om att en viss person inte lyssnar på dig och du anser att hen behandlar dig nonchalant.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att ha empati och om att visa förståelse för en person som inte mår så bra. Om du bara försöker att lyssna in hen så kommer du ha lättare att sätta dig in i hens situation. Kvällen bjuder på en vändning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir inte särskilt glad när du får höra vad en person spritt ut för rykte om dig. Även om det delvis är sant så anser du att det är information som är privat och som aldrig borde ha läkt ut. Det blir en läxa till nästa gång att inte lita på den här personen.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen får du chansen att visa upp en av dina många talanger. Du sitter på en ovärderlig kunskap som du mer än gärna delar med dig av. Du gillar när människor söker upp dig för att få ditt råd och för att de tycker du är kompetent.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen försöker du hålla fokus på det du ska göra och inte bry dig så mycket om det som alla andra gör. Det är viktigt för dig att du tar dig igenom den här dagen någorlunda enligt plan eftersom arbetsbördan under fredagen till stor del hänger på vad du hinner med idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period då du är uttråkad och en uttråkad Skorpion kan hitta på en massa dumheter. De senaste åren har du försökt att dämpa dina impulser, men nu är Månen stark i ditt tecken och det i kombination med november månad kan göra dig väldigt impulsiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen är det bra om du håller dig till strikta fakta. Minsta avvikelse från det du egentligen vet kan leda till missförstånd som du varken har ork eller tid med att reda ut. Kvällen handlar om att gammal kärlek aldrig rostar.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en härlig livsenergi i dig idag som genomsyrar nästan allt du gör. Du tar för dig av den här dagen med utstrålning och auktoritet. Dina kollegor är imponerade av dig och många som möter dig för första gången trollbinds av din karisma.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ha koll och det har du inte just nu. Du har alldeles för många järn i elden för att det ska vara nyttigt för dig. Kvällen handlar om att testa gränser och att utnyttja vissa förmåner som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen är du ganska velig och din obestämdhet kan färga av sig på ditt arbete. Du har helt enkelt svårt att fatta vissa avgörande beslut som du borde bli klar med idag. Kvällen handlar om att invänta ett besked.

Annons