Fredag 26/11

26 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Underfredagen försöker du hinna med så mycket som möjligt på jobbet så att du känner att du kan ha en lugn helg utan att behöva grubbla över vad du inte hunnit med. Kvällen blir intressant och lärorik snarare än festlig.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det mycket att göra och det höga tempot gör att dagen går fort. Det finns en trevlig stämning över den här fredagen vilket gör att du behåller ditt goda humör även när du är stressad. Kvällen handlar om att träffa gamla vänner och äta god mat och njuta av livet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget du kan göra för att påverka det som sker just nu så det är bara att luta sig tillbaka och hänga med i svängarna. Det blir en turbulent och lärorik tid som tar sin början idag. Det bästa du kan göra är att försöka vara flexibel.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir intressant och bjuder på en hel del smakprov av framtiden. Du inser att du måste förändras om du ska hänga med och det kan vara svårt eftersom Kräftan kan vara lika mycket emot förändringar som ett jordtecken.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en snabb uppfattningsförmåga vilket är till din fördel idag. Det som skulle kunna ta veckor att lära sig snappar du upp på bara ett par dagar. Din förmåga att inte bara lära dig saker utan att också förstå vad de egentligen innebär ger dig en stor fördel den här fredagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en känslostorm i ditt horoskop som har med en ungdomsförälskelse att göra. Det verkar som om du aldrig fick ett avslut på den här historien och när du av en slump springer på din kärlek igen så blossar känslorna upp. Minnena väller över dig som en våg.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen fokuserar du bara på att ta dig igenom arbetsdagen så att du äntligen kan ta helg. Det var länge sedan som du längtade så mycket efter att vara ledig som du gör idag. Du behöver avstånd från allt, arbete, kollegor och framförallt dina chefer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du försöker förstå en kollega som beter sig irrationellt i dina ögon. Du har inte hens historia så därför är det svårt för dig att förstå exakt hur hen tänker och varför hen reagerar så som hen gör. Ta dig tid att lära känna den här personen så kanske bilden klarnar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen har du en massa olika projekt som du bollar med och risken är stor att du inte hinner med att bli klar. Du har två val, antingen att avsluta dem senare i helgen eller att jobba över. Inget av alternativen är tilltalande, men du har inget val.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir ett äventyr utan lika. Den börjar tidigt och slutar sent. Du hamnar mitt i intrigernas centrum och utan att förstå varför är du föremålet för avundsjuka, begär och nyfikenhet. Du brukar vanligtvis vara bra på att undvika den här typen av drama, men inte idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen måste du börja väldigt tidigt för att hinna med. Det blir en ganska intensiv start på en lång dag men samtidigt så händer det så mycket positivt att det ger dig energi. Kvällen blir härlig och handlar om gemenskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att hamna i problem just nu. Hur du än försöker lyckas du aldrig helt undvika en viss persons manipulation. Kvällen bjuder på många olika scenarion lite beroende på hur pigg du är och vilket humör du är på.

Annons