Lördag 27/11

27 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen har du så mycket att göra att du inte riktigt hinner med alla planer. Du måste lära dig att planera bättre, men det är tyvärr för sent att göra något åt situationen idag. Kvällen blir trevlig, social och handlar om dina vänner eller din familj.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen tar du det lugnt En god frukost under avslappnade förhållande inleder en härlig dag som handlar om dig, om familjen och om att inte göra så mycket. Under den här dagen tränar du gärna eller tar en promenad. På kvällen äter du god mat och kanske ser en bra film.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det var länge sedan du kunde slappna av så mycket som du gör den här lördagen. Du samlar energi och det gör du gärna utomhus om vädret tillåter. För dig blir det här en välkommen paus i vardagen. Kanske har du rest bort någon stans den här helgen.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen försöker du skärpa till dig. Känslor som svartsjuka, misstänksamhet och avund hjälper knappast upp din situation. Försök att lita på din vän och dämpa dina upprörda känslor genom att hålla dig sysselsatt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en härlig och intensiv dag att se fram emot. Den här lördagen handlar om att ta sunda beslut och om att gå vidare med ditt liv. Du har länge velat ha en förändring, men handen på hjärtat har du varit lite feg. Mantrat man vet vad man har men inte vad man får har etsat sig fast i dig, men nu är du redo att chansa.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att fokusera dig den här lördagen så ta inte på dig projekt som kräver koncentration eller uppmärksamhet. Det är så många tankar som fladdrar genom din hjärna just nu att du mår bäst av att bara ta en lång promenad och låta dina tankar få irra fritt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en varning i ditt horoskop den här lördagen och du bör lyssna på den. Var inte nonchalant för de faror du utsätter dig för. Oavsett om det är din hälsa, dina känslor eller din ekonomi som du spelar med är insatsen hög och risken allt för stor.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Under lördagen tar du ett gigantiskt kliv tillbaka. Du var så nöjd med allt som du åstadkommit den här hösten men nu börjar du inse vilket misstag du begått. Den här typen av fel går inte att rätta till utan det är bara att börja om från början. Kvällen kretsar kring din kärlek.

Skytten 22/11-21/12

Du är lite besatt av att göra fynd just nu. Du shoppar mer än du har råd med men du tänker att det ändå är en bra investering för då blir det mindre utlägg i december. Det kan vara bra om du håller dig till din plan. Kvällen bjuder på en oväntad upplevelse.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att bevisa något och det gäller att du är i bra form. Mental styrka och en vilja att visa upp sig är väsentligt för att lyckas den här dagen. Har du det kan du gå hur långt som helst. Kvällen bjuder på en god middag och lite flirtande. Du blir uppvaktad.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen är du trött och du orkar inte riktigt ta tag i någonting. Kanske är det bra om du tillåter dig själv att bara ta det lugnt. Alla dagar måste inte innehålla aktivitet. Dagen handlar även om spänning och till sist om en härlig överraskning och om att kunna känna sig stolt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser inte vilka risker du tar idag. Genom att yttra en hemlighet så gör du en viss person väldigt sårbar. Du trodde inte att hen verkligen hade anförtrott dig något utan att det var allmänt känt. Idag blir du medveten om ditt misstag.

Annons