Söndag 28/11

28 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om familjen, pepparkakor och hemmamys. Det blir en dag som går i julens anda. Det kan även innebära julbak, julpynt och julmusik. Väduren hänger med så länge som det inte blir för mycket traditioner på en gång.

Oxen 20/4-20/5

Första advent bjuder på fika och på familjemys. Det blir en dag som går fort och du njuter verkligen av den. Under den här dagen passar du på att göra några inköp som kan ha med julen att göra. Du gillar att ligga steget före så att du slipper stressa i december.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inga marginaler just nu och det märker du idag. Du lovar dig själv att planera bättre nästa gång men just nu är det bara att hantera situationen så som den är. Under eftermiddagen försöker du hinna med en och annan pepparkaka och gärna lite glögg.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig rastlös idag och det bror främst på att du har dåligt samvete. Om du hade uttryckt dig annorlunda eller varit mer fast i dina åsikter så skulle du inte vara i den situation som du är idag. Eftermiddagen bjuder på en utflykt av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du chansar en del den här söndagen. För dig är det viktigt att kunna ta risker. Lejonet lever alltid på marginalen och det är just det beteendet som ger dig din karisma. Det finns få personer som har lika mycket mod och is i magen som du har. Kvällen bjuder på värme och närhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du verkar vara tokförälskad men du gör också ditt bästa för att dölja det. Det verkar som om du hamnat i en situation som du inte riktigt vet hur du ska hantera.  Jungfrun är bra på många saker men att hantera starka känslor är inte en av dem.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite sarkastisk idag vilket är ovanligt för dig. Det handlar dels om att du är väldigt irriterad på en person för att hen är så självupptagen och dels på att du just nu är inne i en period då du påverkas en del av Skorpionen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en barnslig glädje över ditt tecken idag. Du är gärna utomhus den här söndagen. Oavsett om du ägnar den åt skog och natur eller strosar genom en julmarknad smuttandes på glögg så blir det en dag som ger dig positiv energi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att säga det du tänker utan filter just nu och det kan såra vissa personers känslor. Det vore bättre om du tänkte efter innan du öppnade munnen, men Månens position gör dig ännu mer impulsiv än vanligt. Eftermiddagen handlar om familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir riktigt bra även om den blir lång och bitvis seg. Du är lyckligare än du varit på länge och du tillåter dig att helt gå upp i den känslan utan att fundera så mycket på det. Kvällen blir mysig och bjuder på en hel del skvaller.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du inte så mycket att göra på helgerna och det kan få dig att bli rastlös. Du åker gärna och fikar hos en släkting eller ägnar dagen åt en hobby. För dig är det viktigaste att du får komma ut och göra saker. Kvällen handlar om en familjemedlem som gjort dig extra stolt den här helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är sur och det märks. Din vän har gjort eller sagt något som du inte gillar och istället för att vara uppriktig med dina känslor så stänger du in dem och surar istället. En rak kommunikation mellan er skulle förenkla så många saker.

Annons