Måndag 29/11

29 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en annorlunda upplevelse där du verkligen får chansen att utvecklas om du bara lyssnar och försöker ta in vad alla andra säger. Ibland kan du gå lite väl mycket upp i dig själv och då glömmer du att lyssna aktivt.

Oxen 20/4-20/5

Under den här dagen har du mycket att göra men då får hjälp från flera håll och det gör att dagen går fortare och smidigare än du hade förväntat dig. Det finns ett lugn över ditt horoskop som gör att du accepterar det mesta som sker på ditt arbete just nu. Du acklimatiserar dig helt enkelt till nuläget.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg och upprörd idag och mycket handlar om att en av dina chefer inte lyssnar på dina synpunkter. Du vet att du både har mer erfarenhet och högre kompetens inom det här området men ändå väljer din chef att enbart lyssna på sig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lång och lite besvärlig måndag där du tvingas att tänka lite mer utanför boxen mot vad du brukar. För dig är det viktigt att människor lyssna på dig och att du bemöts av respekt något du upplever att du får idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant dag där du får möjlighet att utveckla en idé till en realitet. Du känner att du för första gången på länge får fria händer och det gör dig stolt att dina chefer känner ett sådant förtroende för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Den här måndagen handlar om punktlighet vilket är en av dina stora talanger Du älskar när saker styrs upp på detaljnivå eftersom det ger dig en trygghet och en säkerhet i det du gör. För mycket frihet skapar en osäkerhet hos Jungfrun.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen passar u på att uppdatera dig lite på de förändringar som inträffat den senaste tiden. Du känner att du inte riktigt har möjlighet att hänga med nu när det är så mycket både på jobbet och privat. Du tvingas att selektera ut det viktigaste.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen har du svårt att komma igång. Kroppen känns seg och huvudet är fullt av bomull. Det handlar om dåliga sömnvanor i kombination med stress. Vad du behöver är ett sätt att varva ned ordentligt på kvällarna. Kanske kan yoga vara något för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här måndagen har du lite svårt att sätta igång med nya projekt. Det finns ett mentalt motstånd att påbörja saker den här dagen. Det bästa du kan göra är att försöka arbeta med att avsluta saker från förra veckan och köra mycket på rutin.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag mår du toppen. Du är på ett strålande humör och det hjälps upp av att du får fina komplimanger både privat och på jobbet. Stenbocken kan ha en lättare skada som en sträckning, men om du bara vårdar den så är du tillbaka i toppform på nolltid.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen fokuserar du på att avsluta olika projekt och se till att saker fungerar så smidigt som möjligt. Det finns särskilt en sak som du brinner för på jobbet och du ägnar lite extra omtanke till just den saken.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen har du svårt att se problemet som uppstår eftersom du är alldeles för tankspridd. Ditt fokus ligger på något som har med framtiden att göra snarare än på nuet. Kvällen handlar om att ha god takt och ton.

Annons