Tisdag 30/11

30 nov, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du höra ett rykte som gör dig lite lätt bekymrad. Det handlar om en person som du inte riktigt har glömt och som ständigt dyker upp i dina tankar vid de mest underliga tillfällen. Hen verkar ha råkat i problem och det enda du vill är att hjälpa hen.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen fokuserar du på en sak i taget. Du vet hur viktigt det är att behålla lugnet om inte allt ska falla i kaos. Som tur är får du hjälp från alla möjliga håll idag. Det visar på hur omtyckt du är av dina medarbetare, något som gör dig både förvånad och rörd på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6 l

Under den här tisdagen försöker du hitta ett positivt sätt att förhålla dig till ett visst problem. Du inser att det knappast blir enklare att lösa det här dilemmat om man har en taskig inställning till det redan från början. Du kommer att märka att din teori är helt rätt.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inte så mycket du kan göra idag utom att försöka fokusera på en sak i taget. Det är ingen idé att stressa eftersom det knappast ger ett bättre resultat. Behåll koncentrationen och undvik situationer som distraherar dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen har du bara ett mål och det är att komma igenom dagen. Det var länge sedan du vaknade på ett så uselt humör som du gör idag och det i kombination med hög press på jobbet får dig att bli sur på riktigt.

Jungfru 23/8-22/9

Du kämpar på bra utan att klaga idag och det är den inställningen som gör dig ovärderlig för dina chefer. Genom att kunna fokusera på en sak i taget så har du en enorm chans att faktiskt få många saker gjorda. Det i kombination med din envishet gör dig till en ovärderlig tillgång.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen tar du tag i ett problem som har med ett etiskt dilemma att göra. Du vet hur du borde agera i den här situationen, men som läget är för tillfället så måste du tänka utanför boxen och då finns det en risk att en eller flera personer blir sårade.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att ha kul och om att smälta in i en större gemenskap. Skorpionen är ofta lite av en soloartist och du föredrar att arbeta ensam snarare än i ett team. Just nu så påverkas du dock starkt av Vågen och det gör dig mer samarbetsvillig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen har du mycket som du borde avsluta. Tyvärr kan du bli helt handlingsförlamad när det är för många projekt på gång samtidigt så som de är idag. Du känner dig förvirrad och vet inte riktigt vart du ska börja någonstans.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir rolig men intensiv. Du har mycket du ska hinna med och en del deadline som du måste ta hänsyn till. Stenbocken jobbar bra under press så därför levererar du mer än förväntat denna dag. Dina chefer är väldigt nöjda med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen undviker du ett visst samtalsämne eftersom du vet att det kan röra upp känslor i onödan. För dig är det viktigt att inte stressa fram ett resultat utan låta en idé långsamt få växa sig starkare. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här tisdagen har du chansen att visa att du är en kraft att räkna med. Du har talangen och när du vill så har du drivet. Idag behövs båda bitarna för att lyckas med ett visst projekt. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Annons