Onsdag 1/12

01 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen fokuserar på detaljer och det kan lätt få dig uttråkad. Väduren föredrar de större sammanhangen och du tenderar att glida i väg i dina tankar om saker går ned på allt för detaljerad nivå vilket det gör just idag.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen bli ett vattenhål i en annars rätt så fullspäckad vecka. Den här dagen kan du göra lite som du vill och du slipper stressa. Under dagen får du möjligheten att prata med en person som både ger dig goda nyheter och som kommer med värdefulla tips.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara effektiv och om att inte tveka när du får chansen. Det blir en rolig dag som visserligen bjuder på utmaningar men som också visar prov på värme och skratt. Under den här dagen träffar du en ny bekantskap som fascinerar dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som tar ett stort kliv framåt idag. Du visar prov inte bara på klokhet utan också på empati och mod. Det här är kvaliteter som du inte alltid visar att du har. Idag blir en intressant dag ur ett ekonomiskt perspektiv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen försöker du undvika att hamna i situationer där du tvingas att välja. Just nu har du så svårt att bestämma dig att det hela tiden kostar på varje gång du tvingasatt göra ett val. Kvällen handlar om en hobby.

Jungfru 23/8-22/9

Du ifrågasätter lite väl mycket just nu och det gör att du blir en person som många undviker att ha i samma grupp. Du är obekväm, negativ och väldigt utmanande, men det är bra eftersom ingen annan tagit på sig den rollen. Auktoritet ska ifrågasättas i alla fall till en viss grad.

Vågen 23/9-22/10

Du väljer att inte välja idag. För dig är det något av en befrielse när någon annan kan fatta besluten och du bara behöver följa hens direktiv. Det innebär att du kör på utan att behöva lägga så mycket tid på att tänka igenom saker, det får någon annan göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite väl försiktig idag. Ta en risk, våga utmana, det klingar bättre med din grundpersonlighet. Att spela säkert och att hela tiden hålla sig till de givna ramarna begränsar dig och det är något som du känner av idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite stressig och du hinner inte riktigt med allt som du planerat. Till viss del beror det på att du är en tidsoptimist och att du hela tiden utgår från det bästa möjliga scenariot istället för att räkna med vissa förseningar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ivrig att komma igång den här onsdagen. Helgen och starten på veckan har gett dig den energiboost som du behöver. Under dagen får du dessutom härliga nyheter och massor av beröm. Just nu är du inne i en väldigt härlig och gynnsam period.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att inte ta saker för givna utan att fokusera på att täppa igen eventuella luckor som din kollega missat. Hen är oftast noggrann men av någon anledning har hen inte varit den här gången. Kvällen bjuder på en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en trötthet i ditt tecken som färgar av sig på nästan allt du tar dig för. Du vill gärna visa upp en kreativ och dynamisk sida, men det går inte riktigt eftersom du känner dig så slutkörd. Fokusera på att lösa ett problem i taget.

Annons