Torsdag 2/12

02 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som har många järn i elden och därför räcker inte tiden riktigt till när du ger dig in i ytterligare ett projekt den här dagen. Du måste inse att det är inte bara dygnets timmar som begränsar dig utan även din ork. Det blir inte bra om du inte vilar mellan varven.

Oxen 20/4-20/5

Det är full fokus framåt idag och det går över förväntan. Efter en tuff start på veckan så känns livet lite enklare. Du och en kollega har börjat hittat ert sätt att samarbeta efter en ganska jobbig start på ert samarbete. Under den här dagen händer det något som inte kan få dig att sluta le.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en invecklad start på den här dagen och det kan påverka ditt humör en smula. Efter att ha missat en del viktig information på jobbet på grund av frånvaro så känner du dig obehagligt överraskad när en kollega informerar dig om allt som har hänt.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ingen återvändo idag utan det är bara att köra full fart framåt. Du har så många saker som måste bli klar innan december slut och det i kombination med alla nöjen som du planerat in gör att det är full fart i ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här torsdagen handlar om att göra smarta val och det är tyvärr du inte en mästare på. Du föredrar utmaningar framför det säkra så därför frestas du att ta en alternativ väg som bara kommer sluta i kaos. Under kvällen får du ett efterlängtat sms.

Jungfru 23/8-22/9

Du surar lite över att en vän inte har haft så mycket tid för dig den senaste tiden. Nu börjar glida lite isär och det gör dig ledsen eftersom ni tidigare varit så tajta. Det här är en naturlig del av livet som det bara är att acceptera.

Vågen 23/9-22/10

Du tar ställning i en ganska svår fråga och det är jobbigt för dig eftersom du tvingas välja sida. Vågen tycker inte om att ta parti eftersom det innebär att gå emot någon och du vill helst hålla dig väl med alla. Kvällen blir intressant och ganska lång.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en entusiasm och en härlig dynamik i ditt horoskop idag. Du får mycket gjort och ditt humör är sprudlande. Du älskar att hålla igång på det här viset. Kvällen handlar om att ha tur och om att chansa vilt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du drar ut på tiden med ett projekt som redan borde vara klart men du har verkligen ingen lust att genomför det här. Tyvärr är det så med Skytten att när du inte vill något så är det sällan du tvingar dig själv att göra det även om du borde.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen har fullt tempo redan från morgonen och du är ganska seg i hjärnan. Som tur är får du en lättare inledning på dagen så att du hinner vakna till innan de verkligt tunga besluten kommer igång. Kvällen handlar om att träna för framgång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har många saker på din agenda så det gäller att du strukturerar upp din dag ordentligt. Lite av ditt problem är att du inte alltid har så bra koll på tiden utan låter den rinna iväg fast du egentligen inte har någon marginal.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite för stolt för ditt eget bästa och det märks ganska tydligt idag. Du blir lätt stött när en kollega påpekar ett fel du gjort trots att hens kritik är helt befogad. Försök att se förbi det faktum att hen klagade och se vad du kan göra åt problemet istället.

Annons