Fredag 3/12

03 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det är fredag och du är på partyhumör. Det blir en dag som exploderar i känslor och i händelser så se till att vara utvilad så att du kan njuta till fullo av den här dagen och kvällen. En komplimang gör dig både glad och lite generad på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Det är en härlig fredag och du är på ett strålande humör trots att det är en del att göra. Det finns massor av energi och massor av härligt humor i ditt tecken som lättar upp dagen. Du ser fram emot helgen och emot vissa aktiviteter som du ska göra i helgen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen försöker du motivera dig själv till att göra så mycket som möjligt så att du kan ta helg med gott samvete. Tvillingarna undviker gärna att ta med sig jobbet hem om hen inte måste. Under fredagkvällen verkar du vara bortbjuden eller så går du ut med vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Du undersöker olika möjligheter att kunna genomföra en plan som du har men det verkar inte bli så enkelt som du hoppats på. Kanske handlar det i slutänden om att du måste skjuta upp det här till lite senare i vår.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du irriterar dig på att människor inte kan lyssna och ta allmänna råd i beaktning. Du störs dagligen av regelbrytare men glömmer bort det när du själv av någon anledning bryter mot reglerna. Kanske borde du jobba lite på ditt tålamod med andra.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att fokusera på rätt saker och på att vara väldigt observant när det kommer till olika grupperingar på jobbet. Det är illa nog att det är så känsligt som det är just nu när det gäller konflikter, undvik att bidra till dem bara för att du är obetänksam.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att vara effektiv på förmiddagen så att du kan sakta ned tempot under eftermiddagen. Det finns en vilja att resa bort i ditt tecken och trots alla restriktioner och det kan hända att du bokar en spontanresa den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på dåligt humör trots att det är fredag och det i allmänhet är din favoritdag på veckan. Det handlar om något som gått snett och som är för sent att rätta till nu. Du måste försöka att släppa det här problemet eftersom det ändå är utom ditt räckhåll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att komma överens med personer som du inte tycker så mycket om. Det kan bli svårt eftersom du inte är särskilt bra på att hålla masken, men vissa projekt idag kräver att du kan samarbeta även om det är jobbigt.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en lugn dag där du får möjlighet att vila upp dig ordentligt. Efter en lång och påfrestande vecka behöver du en paus i vardagen och det tar du i form av myskväll hemma. Ett sms får dig på ett strålande humör.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig lite tveksam till vissa personers inställning. Du anser att de inte tänkt igenom sina påståenden helt utan att de snarare öppnar munnen och låter allt de tänker komma ut istället för att selektera. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar om du valt rätt, men det är inte säkert att du får ett svar på den frågan eftersom det här valet redan är gjort. Ibland får man acceptera att saker kanske inte blir precis så som man hoppats utan man får ändå göra det bästa av situationen.

Annons