Lördag 4/12

04 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att täcka alla eventualiteter och det är inte så enkelt som det verkar. Vad du måste försöka göra är att ha en plan redan från morgonen och sedan hitta olika alternativ som du kan ta till för att kunna genomför din plan.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir ganska intensiv på ett bra sätt. Den handlar till viss del om att resa men också om att träffa familj och umgås. Där emellan klämmer du in lite arbete och kanske träning. På kvällen väntar goda nyheter och massor av skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen tar du ett ganska vuxet beslut och du är stolt över dig själv att du kan agera så här moget när du egentligen bara vill skrika rak ut. Tvillingen har många och ambivalenta känslor inombords och det är kanske inte alltid passande att släpp ut dem.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen försöker du hinna med en aktivitet som du planerat in sedan länge men som gång på gång skuffats undan av andra, roligare saker. Det blir kanske inte den mysigaste lördagen, men den bjuder på ett varierande och rikt innehåll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att fatta beslut. Du blir hela tiden velig när det kommer till att bestämma dig. Det är Månens påverkan som influerar dig på det här viset. Det bästa du kan göra idag är att undvika situationer som kräver att du väljer något.

Jungfru 23/8-22/9

Du rannsakar dig själv för att se om du verkligen har varit ärlig mot en vän. Problemet är att du med handen på hjärtat inte kan säga exakt vad du känner så därför är det svårt att vara hundra procent uppriktig.

Vågen 23/9-22/10

Du tar ingen risk idag eftersom det handlar om saker som betyder så mycket för dig. För dig är det riktigt viktigt att saker går som planerat eftersom du har investerat både tid och engagemang i det här projektet. Kvällen handlar om ett beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Din envishet hjälper dig idag när din ork tar slut. Det du gör är att tvinga dig vidare fast du egentligen bara vill avbryta. Det här är en envishet som du fått låna av jord så ta till vara på den så länge som den påverkar dig positivt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen frånsäger du dig allt ansvar för ett visst projekt eftersom det inte längre rör dig personligen. Vissa personer kan bli sårade av att du drar dig ur, men du gör det för din egen skull och du står fast vid ditt beslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen har du fullt upp. Du ska dels bevisa att du är i bra form och att du kan prestera men du ska också hinna med att socialisera dig och ha kul. Det blir en högintensiv dag som bjuder på härliga nyheter, positiv feedback och fina komplimanger.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen fortsätter du på din inslagna bana som har med en aktivitet i hemmet att göra. Det blir en bra och delvis produktiv dag men det blir också en dag som handlar om vänner familj och gemenskap. Under kvällen får du härliga nyheter av en släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig undan din bekantskapskrets idag och det kan bero på att du känner dig hängig eller på att du behöver få vara ifred. Du är en person som oftast inte har ett så stort behov av ensamhet, men när du känner av det så drar du dig undan direkt.

Annons