Söndag 5/12

05 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar det lugnt idag och njuter av att vara ledig. Den här dagen passar bra för familjemys och julstök. Även om du normal inte bryr dig så mycket om traditioner så tycker du det är trevligt att sippa på en glögg och mumsa pepparkakor samtidigt som du dekorerar ett pepparkakshus.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen blir riktigt fridfull, du stannar gärna inomhus om det är kallt och kurar i soffan. Om vädret är mildare så tillbringar du gärna delar av dagen utomhus. En rask promenad, fika med vänner eller lite julshopping kan vara några aktiviteter som står på menyn.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite folkilsken idag så du håller dig gärna undan andra människor. Kvällen igår blev senare och kanske lite festligare än du räknat med och det påverkar dagens status. Tillåt dig att ta det lugnt. Ibland förtjänar man en dag där man bara vilar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som älskar julen och allt vad det innebär. Många Kräftor kan börja knapra pepparkakor redan i augusti och ta fram julbelysningen så fort det blir lite mörkare ute. Idag tar du vara på din förkärlek för advent genom att skapa en riktigt julig stämning hemma.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här söndagen handlar om att träffa vänner, umgås under avslappnade former och bara njuta av livet. Det blir en bra dag där du verkligen kan hämta energi hos människor som du älskar. Kvällen bjuder på ett oväntat samtal.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här söndagen försöker du hinna med en sak som du lovat att göra men som du skjutit upp under alldeles för lång tid. Du vet att du kommer att göra en familjemedlem glad när du äntligen tar tag i det här projektet.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Det finns massor av energi och vilja i ditt tecken och den fokuserar du på att göra det mysigt hemma. Under dagen möter du en person som både överraskar och utmanar på samma gång.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en person som du inte riktigt förstår dig på. Hur du än försöker att sätta dig in i hur hen tänker så ligger hens logik utanför din förmåga att greppa. Det är bara att inse att ni två inte bara har olika åsikter, ni två har helt olika uppfattningar om världen som helhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant men krävande söndag där du tvingas upp rätt tidigt ur sängen. Dagen blir intensiv och innehåller lika många frågor som svar. På kvällen är du trött men samtidigt nöjd med din insats.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir lagom intensiv dag där du varvar lugn med intensitet. Du känner dig lite mer självsäker den här dagen och du känner att börjar få koll på vad det är du vill göra. Under kvällen träffar du en person som imponerar på dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en vilja att göra rätt idag och den viljan är väldigt stark i ditt tecken. Du längtar efter att förändra något i din vardag, men nu under den här mörka tiden har du haft svårt att sätta igång med dina planer. Idag känner du äntligen lite energi att orka planera framåt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig men intensiv. Du hinner kanske inte med allt du vill men du är ändå nöjd med det du hunnit med när kvällen kommer. En stor del av dagen kretsar kring familjen och kring att samlas runt ett gemensamt projekt.

Annons