Tisdag 7/12

07 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen har du fullt upp med att slutför en uppgift som har eller nästa har gått över sin deadline. Det blir en tuff uppgift men om du fokuserar på att klara av den så kommer det att gå bra. Kvällen handlar om ett fritidsintresse som du har.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig lugnare den här tisdagen. Inledningen handlar mycket om rutin och den löper på bra. Eftermiddagen bjuder på lite nya utmaningar men inget som du inte kan hantera. Kvällen blir rolig och bjuder på god mat, många skratt och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser ingen möjlighet att tacka nej till ett erbjudande som du får trots att du inte riktigt känner för det här projektet. Tyvärr är det så med dig att om du inte vill något så levererar du inte på toppnivå. Du måste brinna för att prestera.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en vilja att komma vidare i ditt horoskop. Det finns alldeles för många saker i det förflutna som fortfarande gnager dig och som du har svårt att släppa taget om. Det positiva är att du äntligen har förstått att det är ett problem som du måste jobba med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en härlig tisdag som fyller dig med energi och massor av glädje. Efter att ha haft en tung vecka bakom dig så känner du att du laddar för nya tag. Det visar du både genom ditt strålande humör och genom att leverera på jobbet.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att ta det lugnt. Om att våga säga nej till saker som du inte hinner med och om att ta hand om dig själv. Den senaste tiden har du varit alldeles för dålig på att ta till vara på de positiva bitarna i livet.

Vågen 23/9-22/10

Du vet en hel del som du inte säger och du gillar faktiskt känslan av att ha hemligheter. Vanligtvis brukar du vara öppen och ha svårt att hålla tyst men nu påverkas du av en influens som få dig att tycka att hemlighetsmakeri är lite kul. Idag får du höra ytterligare en hemlighet, och den är rejäl.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen har du fullt upp och det finns en risk att du missar en västenlig liten detalj som kan ställa till det för dig rejält. I vanliga fall brukar du ha backup system för den här typen av misstag men idag tycks du ha glömt att dubbelkolla innan du lämnar ifrån dig ditt arbete.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite nervös idag och det beror på att du inte riktigt vet vad en chef förväntar sig av dig. Du har en rimlig uppfattning om vad hen vill att du ska göra, men du vet inte vilken nivå hen förväntar sig att arbetet ska ligga på. Under eftermiddagen får du oväntade nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en person som du blir lite extra glad för idag. Hen får något som hen längtat efter länge men som legat precis utom räckhåll under en lång tid. Idag får allt jobb och all energi som hen investerat i det här projektet sin belöning. Dagen handlar även om att du själv förbereder dig för en resa eller liknande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att acceptera en ursäkt som en kollega kommer med. Det finns hundra förklaringar till varför hen inte gjort det hen ska, men i slutänden handlar det om att hen helt enkelt inte orkat ta tag i det här projektet i tid. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant dag där du utmanar dig själv lite extra. Det finns så mycket som du vill göra men det kräver att du har mer kunskap och vana än du har idag och därför är det viktigt att öva hur tråkigt det än är. Genom att pusha dig själv lite extra så kommer du en bra bit på väg.

Annons