Onsdag 8/12

08 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra onsdag där du hinner med alldeles lagom många saker. Efter att ha haft en hel del uppgifter som trasslat känner du att du börjar få tillbaka flytet i vardagen. Under eftermiddagen passar du på att umgås med gamla vänner.

Oxen 20/4-20/5

Du lägger mycket energi på att få det fint omkring dig idag. Det kan vara hemma eller på arbetet. Du mår bättre om miljön du vistas i andas harmoni och prydlighet. Eftermiddagen bjuder på lite skvaller och roliga nyheter. Idag känner du dig på topp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här onsdagen försöker du att inte sakta ned tempot på eftermiddagen vilket annars brukar vara något som du gör. Du har inte riktigt haft den energi som du skulle behöva i ditt horoskop den senaste tiden men nu känner du dig piggare och lite mer på hugget.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn onsdag som andas harmoni. Av någon anledning var det länge sedan som du mådde så här bra som du gör just idag. Du njuter av att umgås med familjen och du lagar gärna en extra god middag eller hittar på något annat som får människorna du bryr dig om på gott humör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska lugn onsdag där du får chansen att samla energi innan du återigen måste stressa. Just idag tycks det vara färre sjukdomar eller mindre frånvaro på ditt arbete. Under dagen får du en komplimang av en kollega och den gör dig både glad och lite generad på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen räknar du kallt med att få den information du behöver för att kunna fatta ett viktigt beslut. Tyvärr kommer det inte att bli riktigt så utan du kommer att tvingas att bestämma dig på lite sporadiska fakta snarare än på väl underbyggd information.

Vågen 23/9-22/10

Under den häronsdagen blir du lite irriterad på en kollega som alltid tar för stor plats. Hen är en person som av någon anledning inte har samma gränser som de flesta andra människor. Du försöker påpeka att hen borde ta ett steg tillbaka, men den typen av kritik faller inte i god jord.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det finns olika sätt att uttrycka sig på och idag ska du vara extra försiktig med dina formuleringar. Minsta otydlighet eller för starka superlativ kan leda till att en kollega blir sårad och drar sig undan. Det här är en känslig individ som du har att göra med.

Skytten 22/11-21/12

Du blir besviken på en chef som inte håller sitt löfte till dig. Det kan röra sig om allt från en arbetsuppgift som hen ger till någon annan till ett lönepåslag. Oavsett vad det rör sig om så inser du att hen inte går att lita på.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir riktigt stressig. Du tycker oftast att du är bra förberedd men idag erkänner du att du väntat till sista minuten med något som du måste göra. Tack vare förstående vänner och en familj som hjälper till så löser du situationen men inte utan en hel del nerver.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen är det viktigt att du är mer organiserad än en släkting till dig. Hen kommer att behöva din hjälp och ditt stöd innan dagen är över och då gäller det att du har koll. Kvällen handlar om struktur och ordning, inte två av dina favoritord.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser inget annat val än att bekänna färg idag. Du ogillar att behöva välja sida i konflikter, men i just det här fallet så är det den enda lösningen. Under dagen får du höra nyheter som både kan vara spännande och lite jobbiga på samma gång.

Annons