Torsdag 9/12

09 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra torsdag inledningsvis men den slutar ganska stressigt. Mycket handlar om en pågående konflikt på arbetet som tar alldeles för stor del av din tid i anspråk. Om du kunde lägga det här bakom dig så skulle dagen bli mer harmonisk.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen har du mycket att göra så tiden flyger verkligen fram. Det blir en rolig och inspirerande dag där du märker av förändringar både i arbetsklimatet och hemma. Kvällen handlar om att ta det lugnt och om att samla energi inför en ganska intensiv fredag som du vet väntar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra inledning på den här torsdagen och du känner att för första gången på länge har du marginalen på din sida. Det kan vara allt ifrån att hinna med en buss till att upptäcka ett stort misstag INNAN det är för sent att rätta till det. Kvällen blir helt enkelt toppen.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att din vän vet men ändå så låtsas ni båda vara ovetande. Det handlar om den berömda elefanten i rummet. Ingen vill vara först med att påpeka det som ni båda vet av rädsla för vad som kan hända om ni börjar diskutera vissa saker öppet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen bestämmer du dig för att göra något som ingen, inte minst du själv kunde förutsäga. Du gillar att vara spontan men din chef är inte lika förtjust i det beteendet. Hen har en del kritik som hen riktar mot dig idag, något som du struntar fullkomligen i.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här dagen är det av yttersta vik att du är punktlig. Tyvärr påverkas ditt horoskop av en influens som gör dig sen till det mesta vilket kommer att få konsekvenser. Om du redan på förhand vet att du måste skärpa till dig så ökar chansen att du lyckas.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant torsdag där du får utmana en rädsla som du har. Det behöver inte röra sig om en fysisk utmaning utan det kan lika gärna vara en mental spärr som du burit på under en längre tid. Kvällen handlar om ren och skär lycka.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu så har du svårt att komma överrens med vissa typer av människor. Du blir lätt irriterad på nonchalant uppförande och du skräder inte orden när du säger ifrån. Kvällen blir mottsatsen till dagen. Du njuter av att omge dig med personer som står dig nära.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inget sätt att delge en släkting den information som du har. Det är bara att acceptera att vissa saker inte går att ändra på och att det här är ett beslut som växt fram under en längre tid. Under eftermiddagen får du möjligheten att göra en vän en stor tjänst.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om en resa och om att komma överens med både nya bekantskaper och gamla vänner. Det är alltid besvärligt när många viljor ska enas, men du har en förmåga att skapa harmoni omkring dig och många personer dras till din sida. Du är helt enkelt populär just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du säger inte så mycket, men du visar ändå med önskvärd tydlighet både ditt missnöje och din irritation. Det finns något stressat över ditt horoskop just nu och det kan ha både med ditt arbete och med din privata situation att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en möjlighet att du gör fel val idag, men det är något du kan leva med. Just nu känner du att det är bättre att agera även om det kan bli fel än att bara vara passiv på grund av rädslan att göra fel val. Kvällen blir informativ och händelserik.

Annons