Fredag 10/12

10 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen är du på ett strålande humör. Det finns en busighet i ditt tecken som gör dig helt oemotståndlig. Du charmar både äldre och jämnåriga. Idag umgås du en hel del med en kollega som du kommit väldigt nära den senaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Det finns både en förväntan och en nervositet i ditt horoskop idag. Fredagen både rusar fram på jobbet men går i sigelfart när du inväntar ett besked. Kvällen handlar om att fira goda nyheter och en seger med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen försöker du tänka praktiskt. Det var länge sedan du var så rationell som du är idag. Mycket handlar om att du vill planera framåt i tiden men då gäller det att du har en plan. Kvällen bjuder på en intressant diskussion.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här fredagen tar du kontakt med en person som du lovat dig själv att hålla dig undan. Sist ni träffades stod det klart att ni båda lever i två helt olika verkligheter och att du bara kommer att bli sårad och du försöker fortsätta den här relationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är sugen på ett litet äventyr men det verkar inte som om dina kollegor tänker på samma sätt som du gör. Du vill testa nya idéer och utmana med dina kollegor helst jobbar med det som är inkört och välbekant. Kvällen handlar om en fest som kan spåra ur.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag som bjuder både på diskussioner och på praktiskt arbete. Idag vill du ta tag i en problematik som länge irriterat dig men som du först nu har möjlighet att påverka. Kvällen blir lugn men harmonisk.

Vågen 23/9-22/10

Du säger inte vad du tänker idag och det beror främst på att du vill undvika en konflikt. Du vet att om du lyfter ett visst samtalsämne kommer känslorna att svalla och det orkar du inte riktigt med just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här fredagen handlar om att stå fast vid din åsikt även om dina kollegor går emot dig. Poängen är du tycker så som du gör och åsikter är subjektiva, där finns det inget utmålat rätt eller fel. När dina kollegor försöker övertyga dig om motsatsen är det bara att säga ifrån.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar lång tid för dig att uträtta en uppgift och du känner att din seghet kan kopplas till något privat snarare än att det är stressigt på jobbet. Det verkar som det är en hel del privata bekymmer som distraherar dig från att fokusera på dagens uppgifter.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att prestera på toppnivå vilket du kanske inte är så motiverad till när du vaknar. Din fokus kommer ju mer dagen går och när det är dags att vara upp till bevis är du mer redo än du varit på länge.. Det här blir en dag at minnas och en seger att fira.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir intensiv och du somnar antaglien tidigt. Du har mycket som ska hinnas med och mång viktiga beslut att fatta. På kvällen försöker du få kontakt med en upptagen släkting. Du vill gratta personen ifråga till en framgång.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen så ger du en kollega en komplimang men det som var tänkt som ett avslappnat beröm blir en konstig situation. Du märker att hen reagerar starkt på det du säger och försent inser du att dina ord kan tolkas på mer än ett sätt.

Annons