Lördag 11/12

11 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen tar du tillfället i akt att riktigt vila upp dig. Du gör inget utom den nödvändigaste. Vill någon umgås med dig få dina vänner komma till dig för du lämnar sannolikt inte ditt hem. Kvällen handlar om att medla i en intern konflikt.

Oxen 20/4-20/5

Du njuter i fulla drag den här lördagen. Det handlar om att träffa vänner, äta god mat och njuta av ett stimulerande sällskap. På kvällen är det familj, skvaller och planer för framtiden som gäller. För dig blir den här dagen den perfekta avkopplingen, en paus i en hektisk vardag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen ändrar du dig i en fråga som varit beslutad en längre tid. I stort handlar det om att du aldrig varit riktigt säker på att det är det här du vill, men tills att du blev säker så sa du ingenting. För vissa kan ditt beslut komma som en blixt från en klar himmel.

Kräftan 21/6-22/7

Du argumenterar för att få din vilja igenom men inget tycks hjälpa. Hur du än vänder och vrider på dina argument så möts du av en kompakt motvilja från din vän. Vissa strider kan du inte vinna. Kvällen handlar om ett vad av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är upprörd över en persons beteende men du vet inte hur du ska få hen att förstå att hen uppför sig illa. Det biter inte med fina pikar så du måste kanske tala i klartext. Under kvällen får du höra ett riktigt intressant skvaller.

Jungfru 23/8-22/9

Du har lite panik inför den kommande julen. Som Jungfru är du mån om att allt ska vara perfekt från mat till miljö, till julklappar. I år har du inte hunnit fundera lika mycket över just presenterna så det blir en del spontanshopping den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt envis idag. Det finns inget som människor kan säga eller göra för att få dig att ändra dig. Din envishet lånar du från Jungfrun och nu när det handlar om något som du brinner för så finns det inte en chans att du kompromissar. Kvällen blir stimulerande och annorlunda.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en härlig stämning den här lördagen. Oavsett om du arbetar eller är ledig så är humöret på topp. Vad du vill idag är att visa din omgivning lite extra omtanke. Du medkänsla och välvillighet växer ju närmare jul det kommer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du backar ut ur ett ordkrig som du inte kan vinna. För dig handlar det både om stolthet och om en tvekan. Du är inte riktigt säker på att du har rätt och då vill du inte behöva krypa till korset när din vän undersöder sitt argument med fakta. Kvällen kan bjuda på en fest.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir friare och betydligt mindre nervöst än fredagen. Du har gjort ditt och du är mer än nöjd med din insats. Nu kan du njuta av dagen och umgås med dina vänner. Nu när du mår så bra så glittrar du fullkomligen av charm och humor.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det mycket frisk luft och en massa motion som gäller. Det blir en bra dag trots att den innefattar en hel del resande. Du behöver komma hemifrån och få byta lite miljö. Kvällen handlar om familjen och om att äta god mat. Ikväll firar du.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill byta något du köpt med det går kanske inte så smidigt som du hoppats på. För din del blir det en besvikelse eftersom du inhandlat den här saken på impuls och insett att det var en helt onödig pryl som bara tar plats. Kvällen kretsar kring julmys med familjen.

Annons