Söndag 12/12

12 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en lite mer livlig dag än lördagen. Även om du inte gör så mycket så aktiverar du dig lite i alla fall. Dagen handlar om adventsfirande, om släkten och kanske om julklappsinköp. Det blir en bra och berikande dag.

Oxen 20/4-20/5

Du har inte så mycket inplanerat den här söndagen förutom att kanske vara utomhus en del, träna och att mysa med familjen. Kvällen handlar om att fira en persons framgångar. Det blir en avslappnad kväll fylld med god mat och skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att fullfölja ett uppdrag som du tagit på dig trots att du egentligen inte vill. Det handlar inte så mycket om vad det är du ska göra som vad du skulle kunna göra den här söndagen. En person har hört av sig och vill ses, du vill inget annat än att träffas.

Kräftan 21/6-22/7

Du fattar inte vad som händer i ditt liv just nu. Ena dagen tycker du att du har full kontroll med nästan är det total kaos. Du säger och gör väldigt mycket baserat på impuls och det gör att du inte alltid kan förutse de konsekvenser som ditt beteende kan få.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser efter en väns tillhörigheter idag och det finns en risk att du tappar bort något som är kärt för hen. Du har svårt att hålla koll eftersom du är så distraherad av andra saker som sker omkring dig. Kvällen bjuder på en hel del hemmamys.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att tala om känslor idag och när en vän börjardra upp ett känsligt ämne kan det hända att du slår bakut. Det är Månens position som gör dig så här obekväm, kanske borde du vara ärlig mot din vän och säga att du inte är redo för det här samtalet ännu.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen passar du på att ta igen dig ordentligt. Det var länge sedan du var så här utmattad. Du behöver få tid för dig själv. En överraskning kan få den här söndagen att ta en oväntad vändning. Kvällen blir informativ.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill inte belasta en vän med dina tunga tankar idag men det vore bättre för dig att öppna upp dig än att stänga in dina känslor. Din vän är din vän både i med och motgång så hen vill gärna att du delar med dig av ditt innersta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser ingen annan utväg än att vara rakt på sak. Hur du än lindar in det här beslutet så kommer det att såra din vän så det är lika bra att vara helt uppriktig från början. Din vän kan överraska, hen kanske inte alls reagerar så som du tror att hen ska göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om en ganska lång resa, men också om nyvunnen vänskap om en oväntad seger och om att planera för framtiden. Det blir en rolig och utvecklande dag och en mysig kväll. Du har lärt dig en hel del den här helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det hjälper inte att vara rakt på sak idag. Det är bättre att du är lite finkänsligt och lyfter din åsikt vid ett väl valt tillfälle. Om du ska vinna sympati hos din partner måste hen se problematiken från din sida och det gör hen inte om du närmar dig ämnet på fel sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen försöker du vara ute så mycket som möjligt eftersom den friska luften får dig att tänka klarare och fatta bättre beslut. Den här dagen kan du även ägna åt julpyssel, presentinköp eller bara mysa tillsammans med dina vänner.

Annons