Måndag 13/12

13 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen är du på ett härligt humör. Det finns en charm och en humor som tar udden även av den jobbigaste arbetsdagen. En kollega beundrar dig och vill gärna lära känna dig lite närmare. Kvällen blir aktiv.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om tajming och om att se till att köra på för fullt. Det blir en bra dag med mycket skratt och en hel del dråpliga situationer. Det finns ett lugn och harmoni i ditt tecken trots att du kan uppleva arbetet som lite stressigt mellan varven.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är det bra om du fokuserar på rätt saker. Just nu har du en tendens att sväva ut i uppgifter som inte ens ligger på ditt bord. Hu har oerhört svårt att fokusera på rätt saker så skriv en lista redan på morgonen vad det är du inte kan välja bort.

Kräftan 21/6-22/7

Du säger en sak men menar något annat och det är lite bekymret med ditt tecken just nu. Det vore så mycket enklare och bättre om du är ärlig än att du försöker skydda en vän från sanningen genom en lögn. Även vita lögner har en tendens att bli påkomna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tror att du vet något som du egentligen inte har en aning om. Låter det komplicerat, egentligen handlar det mest om att du har förutfattade meningar i en fråga där du skulle tjäna på att vara lite mer öppen.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser igenom de flesta osanningar just nu och den här klarsyntheten kommer från Månen som dessutom skänker ditt tecken mer empati än vanligt. Måndagen handlar om att sätta sig in i andra människors problem.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig undan ett ansvar som egentligen ligger på ditt bord och det stör din kollega. Hen tycker att du smiter undan medan du ser det mer som en arbetsfördelning. Kanske borde ni ventilera era åsikter med varandra istället för bakom varandras ryggar.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att vara likvärdiga och att a respekt för varandra. Det kan låta enklare än det är i verkligheten. Det är så lätt att säga eller göra något som uppfattas som kränkande av andra, Tänk igenom det du vill ha fram innan du öppnar munnen idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir lite stressigt idag men om du bara fokuserar på det du måste göra och lägger undan allt annat så kommer det att gå bra. I ditt fall handlar det om att prioritera på rätt sätt, något som kan vara knepigt när man är uppe i varv.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen är du tröttare än du trodde att det var möjligt att vara, ändå kämpar du på. Just nu krigar du dig till varje framgång och det hjälper dig även i ditt privatliv. Idag hör en beundrare av sig och du blir förvånad över hens ihärdighet. Hen vill verkligen lära känna dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen försöker du förklara för en kollega som kan vara ganska trögfattad att hen ser saker från fel håll. Det blir en livlig diskussion och du är en inte ens säker på att din kollega förstår mer efter den än innan. Hen har en tendens att rata goda råd.

Fiskarna 19/2-20/3

Du väger för och nackdelar emot varandra idag och det troligaste är att du kommer att välja den utväg som är enklast för dig. Du orkar inte med för stora utmaningar den här måndagen eftersom du äär för trött för att tänka logiskt.

Annons