Tisdag 14/12

14 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att ta tag i gamla projekt som du inte riktigt orkat avsluta. Den här dagen handlar till stor del om att planera framåt och med det så måste du ha ett bra utgångsläge vilket innebär att inget gammalt ligger och skräpar.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lite lugnare än måndagen. Du samlar ihop dig och börja titta framåt. Idag får du höra skvaller av en vän om något som rör din arbetssituation. Det kanske skulle det vara aktuellt för dig med en förändring inom företaget som ett miljöbyte eller ett avancemang.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du säger emot dig själv idag och du inser hur löjliga dina argument låter. Du vet att mycket handlar om att du inte vill, snarare än att du inte kan och då blir det svårt att motivera varför du ska avstå. Kvällen blir härligt slö.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande humör den hör tisdagen och du öser värme och charm över din omgivning. Det finns få personer som är så svåra att stå emot som du är när du är på det här humöret. Idag charmar du en kollega så pass att hen inte kan sluta tänka på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du pratar en hel del strunt idag men du kan inte rå för det. Ditt pladdrade är en slags försvarsmekanism som slår på när du känner dig inträngd i ett hörn och det gör du idag. Kvällen handlar om ett intressant inköp.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen vill du gärna diskutera ekonomi med en släkting som inte alls är intresserad. Hen har ingen känsla för budget, utgifter och för att få inkomsterna att gå ihop. Under den här dagen kan en chef ställa en till synes helt ovidkommande fråga, men det ligger mer bakom den än du anar.

Vågen 23/9-22/10

Du ser dig om efter hjälp men just nu verkar det ganska svårt att få tag i personer som kan ställa upp eller som har lust att hjälpa till. Det handlar om ett projekt som du tagit på dig mest för att du har svårt att säga nej och nu kommer du inte ifrån ditt ansvar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som brukar vara enkelt att resonera med, men inte idag. Du varken vill eller orkar diskutera med din kollega. Nu har du bestämt att ni ska göra på ett sätt och då vill du bara att hen för en gångs skull ska acceptera din plan och inte argumentera emot den.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen vill du gärna sjunka in i ett ämne som intresserar dig, men det finns inte riktigt tiden att göra det. Mycket handlar om att du kanske inte planerat helt rätt när det kommer till den här uppgiften. Du har gett dig själv alldeles för lite tid att penetrera ämnet ordentligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska lugn tisdag där du på sätt och vis får möjlighet att pusta ut och ladda om. Efter en lång och besvärlig uppförsbacke började saker lossna den här hösten. Nu känner du att du inte riktigt fick ut allt du ville i helgen, men du är ändå rätt så nöjd med din insats med tanke på omständigheterna.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen har du en hel del saker att uträtta så det gäller att du håller fokus om du ska hinna med. Mycket handlar faktiskt om praktiska uppgifter och där finns det inga genvägar. Kvällen bjuder på trevliga nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du gör reklam för en person som du inte känner så väl och nu inser du att det kanske inte var det smartaste du kunde göra. Den här personen visar sig inte vara helt pålitlig och det färgar av sig på dig.

Annons