Onsdag 15/12

15 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att trassla in dig i situationer som har med känslor att göra. Det är inte det att du är direkt okänslig, du kan bara vara lite väl ärlig och ibland säga saker som människor inte bett att få höra. Fundera igenom lite mer om vissa saker är värda att ventilera öppet.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en oas av frihet och harmoni för din del. Är du ledig så njuter du till fullo av att kunna disponera den här dagen som du vill och om du arbetar så ser du till att ha riktigt kul på kuppen. Kvällen handlar om att mysa med familjen men också om att göra något enbart för dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket du inte vill göra just nu, men det är bara att bita ihop och tvinga dig själv. Vissa saker mår du bättre av att göra även om de är tråkiga och vissa saker måste du göra oavsett hur mycket du ogillar dem. Ibland är det bra att inte övertänka situationen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen blir du lite besviken på en kollega som går bakom din rygg. Du vet att du kan vara känslig när det kommer till vissa saker men du föredrar ändå att hen är uppriktig mor dig. På eftermiddagen väntar roliga nyheter.

Lejonet 23/7-22/8

Du ser inget sätt att komma undan en person utan att såra hen. Den här personen vill så gärna få din feedback att hen inte inser varför du undviker att svara hen när hen frågar. Yrkesmässiga relationer kan vara väldigt komplicerade som i det här fallet. Kvällen handlar om att träna.

Jungfru 23/8-22/9

För dig handlar den här dagen om att ha möjligheten att vara spontan. Det är sällan som du handlar utan att tänka dig för men just idag går du på magkänsla och litar helt och fullt på din instinkt. Tack vare Månens position så blir dagen en magisk och lite surrealistisk upplevelses på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig undan problemen som väntar eftersom du inte orkar ta itu med dem riktigt ännu. Det handlar om att du har en arbetsmässigt tung vecka framför dig och du vill inte förstärka den med privata problem. I övrigt en produktiv dag som går fort.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att planera julen och in synnerhet julklappar. Som vanligt är du lite ute i sista minuten och har inte ens funderat på vad du ska ge din närmaste. Du vill ha genomtänkta och roliga julklappar men det går inte hand i hand med dålig planering.

Skytten 22/11-21/12

Det finns ett helhetssammanhang som du kanske inte uppfattar just nu men som du kommer att bli medveten om under nästa år. Just nu ser du bara fragment av det som stjärnorna har i beredskap för dig men var beredd på större förändringar.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att sova ut, om att andas ut och om att träna. Har du möjlighet går du helt upp i den fysiska utmaningen och lägger alla problem åt sidan. En dag som också passar bra att shoppa julklappar och umgås med vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är sällan du är eller ens kan vara spontan nu för tiden. Det är så mycket på gång i ditt liv att du inte märker hur tiden flyger iväg. Den här dagen handlar om möten, om att förstå hur människor resonerar och till sist om att vila hjärnan tillsammans med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir arg och du blir irriterad på en kollega som hela tiden försöker smita undan. Du vet att hen kan mer än hen visar och därför stör det dig extra mycket när hen sätter upp en oförstående fasad.  Du får helt enkelt vara brutalt ärlig mot din kollega och låta hen förstå att du genomskådat hen.

Annons