Torsdag 16/12

16 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om värdighet. Du befinner dig i en situation där du känner dig lite löjlig men du gör ditt bästa att hålla huvudet högt och försöka se på det hela med humor. Kvällen kan innefatta en och annan komplimang.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir intensiv och dagen går fort. Du tycker att det är kul att ha mycket att göra samtidigt är du lite bekymrad för att saker inte riktigt går som du planerat alla gånger. Trots det så känner du dig glad och stolt den här dagen. Du får många komplimanger som du suger i dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig lite otillräcklig idag. Efter att ha funderat alldeles för länge på hur du ska lösa ett dilemma så har du kommit fram till att det egentligen inte finns några genvägar utan du måste försöka att göra ditt bästa och nöja dig med det även om det inte räcker till.

Kräftan 21/6-22/7

Ibland blir du missnöjd bara för att vardagen är så monoton och idag är det en sådan dag. Visst har du mycket att göra på jobbet, men inget är särskilt roligt och tiden går inte så fort som den borde. Kvällen handlar om en barndomskärlek som du inte är beredd att släppa taget om riktigt ännu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen försöker du hinna med så mycket som möjligt för att ha ett lugnare tempo på fredagen. För dig är det skönt att kunna ta lite lång helg. Under den här dagen upptäcker du att en vän omedvetet eller medvetet ljugit för dig och det sårar dig djupt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som inte medvetet ljuger eftersom du tycker att ärlighet är något som är grunden i alla relationer. Just nu är det mycket skvaller och en hel del lögner omkring dig på arbetsplatsen och den typen av klimat stör din koncentration

Vågen 23/9-22/10

Du vill inte göra några verkliga förändringar eftersom du tycket att det är onödigt så här nära jul, men samtidigt gör du små justeringar på arbetet för att dagarna ska löpa på smidigare. Du tycker att det är något gynnar alla. Idag får din ansträngning massor av beröm från din chef.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill komma nära en person som drar sig undan dig du vet inte vad du har gjort för fel. Det behöver inte vara att du gjort något direkt fel utan att det kan röra sig om hen privatliv som du inte har en aning om. Försök att respektera hens integritet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen säger du ifrån till en person som är väldigt närgången och irriterande. Hen har en förmåga att dyka upp på de mest märkliga platser, till synes av en slump bara för att spendera tid med dig. Du är smickrad men också lite trött på hens fasoner.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen blir du minst sagt förvånad när en person plötsligt hör av sig med riktigt bra nyheter. Det här var inte ett besked som du väntat dig och det gör dig både förvånad väldigt, väldigt glad på samma gång. Kvällen handlar om familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag sammanstrålar du med en person som har möjlighet att hjälpa dig ur ett dilemma som uppstått på arbetet. Du har insett att ni måste vara mer än en person för att hantera den här typen av situationer och då är den här personen precis rätt att ha vid sin sida.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fungerar dåligt med en chef som du upplever som väldigt provocerande. Hen tar ställning i alla möjliga situationer både i sådana som hen borde vara med och peta i och i situationer där hen borde låta någon annan ta ansvaret. Du har svårt för människor som är oförmögna till att delegera.

Annons