Fredag 17/12

17 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du går in med hull och hår för den här dagen. Den handlar om vänner, om fest och om att njuta lite extra av livet. Du är orolig för nya restriktioner så du vill klämma ur så mycket av den här perioden som du kan göra.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lugnare och du märker av en förändring hos människorna omkring dig. Fler arbetar hemma och fler undviker att träffa personer som de inte känner. Som Oxe har du ofta ett ganska begränsat umgänge så du berörs inte lika starkt som andra av det som händer omkring dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen blir ganska stressig och det finns en risk att du inte orkar med en aktivitet som du lovat hänga med på under kvällen. Du känner dig taskig om du ställer in men samtidigt vet du att du måste lyssna på din kropp.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om att vara med få utvalda personer. Både på arbetet och privat håller du dig lite för dig själv. Det har varit mycket den senaste tiden och du behöver få möjlighet att begrunda din val och hur du agerat i lugn och ro.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett frågetecken den här dagen som du bör räta ut innan det leder till ännu fler missförstånd. Du har en förmåga att dras med i stridens hetta bildligt talat och det gör att du inte märker att du gått över gränsen innan det är för sent.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen försöker du slappna av och fokusera på nuet även om du nervöst inväntar ett besked av något slag. Du har svårt att koncentrera dig när tankarna mal i huvudet så som de gör just nu. Det här är en bra träning för dig. Kvällen blir lite mer lättsam.

Vågen 23/9-22/10

Du är inne i en period då du blir trött på dagarna. Du skulle behöva en siesta mellan ett och två men det är sällan du har möjlighet att ta en tupplur vid den tiden. Försök att komma ut lite under de ljusa timmarna på dagen. Ljuset ger dig värdefull energi.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tenderar att trassla in dig i situationer som du inte ens borde vara involverad i. Det är din naturliga nyfikenhet i kombination med en vilja att alltid veta bäst som ställer till det för dig. Idag hamnar du återigen i klistret.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är trött och det gör dig grinig vilket leder till att du fräser åt fel person. De flesta i din omgivning har lärt sig hantera ditt nyckfulla humör men det här är en ny bekantskap som inte tolererar att bli illa behandlad.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen pustar du ut på riktigt, i alla fall när du stämplar ut för dagen. Det här var sista riktigt intensiva veckan innan jul. Nu kan det komma strötoppar, men inget som du inte hanterar. Du märker också av ett lugnare tempo i din omgivning. Kvällen handlar antingen om fest eller om att umgås med familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen har du en del som du måste göra och det gäller att du orkar hela vägen in i mål annars kommer du få arbeta i mellandagarna och det har du inte planerat för. Den här dagen kretsar ring julen, kring matlagning och hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg på en person för att du anser att hen inte stöttar dig på det sätt som hen borde göra. Ni två går tillbaka långt och därför känner du dig lite extra sviken när hen inte är på din sida. Kvällen handlar om att vara modig och våga fråga.

Annons