Lördag 18/12

18 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att jobba på och om att inte tro att det är riktigt över ännu. Du har nästan tagit ledigt redan fast det är en vecka kvar innan jul. Dagen handlar också om julklappar och om julstök hemma.

Oxen 20/4-20/5

Det är full fart den här dagen men du gillar när det händer saker. Om du arbetar så är tempot precis lagom högt och du kan fokusera på att få en sak i taget gjord. Eftermiddagen kretsar kring familjen och kanske till och med släkten. Den går helt i julens anda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill så mycket att du inte får något gjort och då blir du ännu mer frustrerad. Ditt problem är inte alla julklappar du inte köpt utan det faktum är at du inte ens funderat på vad du ska ge bort. Du känner dig lite lätt panikslagen.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget som hindra dig att säga nej idag utom ditt eget samvete. Du mår dåligt när du inser att om du backar så kommer någon annan få ta smällen och det blir sannolikt en kollega som du bryr dig om. Kvällen handlar om fest och om vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite nyckfull idag och det är svårt att läsa dig. En vän blir irriterad på ditt beteende men vågar inte riktigt visa sina känslor eftersom hen inte vet vart hen har dig. Du får försöka vara lite inkännande av andra personers behov.

Jungfru 23/8-22/9

Du avslöjar inte direkt vad du vet men du antyder att du vet vilket håller på att driva en vän till galenskap. Hen är nyfiken av naturen och det här är inget som hen kan släppa i första taget. Kvällen handlar om att ta igen något du missat

Vågen 23/9-22/10

Du tar inga risker idag utan du håller dig strikt till sanningen även om en vit lögn skulle vara enklare i det här fallet. Du vet att din vän har en kuslig förmåga att se igenom dig och du vill inte att hen ska komma på dig med en lögn. Kvällen blir riktigt lyckad.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en försiktighet i ditt horoskop som inte brukar finnas där i vanliga fall. Det handlar om att du trevar dig fram för att undvika att trampa någon på tårna. Skorpionen har många talanger men den här typen av varsamhet är inte så vanlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag verkar det ligga jobb på menyn men du hinner även med att ha lite kul. Du gillar att umgås med vänner och kollegor så länge det är på dina villkor. Ibland behöver du dra dig undan för att vila hjärnan en stund och det behöver du på eftermiddagen idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en härlig dynamik och en glädje i ditt horoskop som gör att du orkar med mer än du brukar just nu, i alla fall när det kommer till de sociala bitarna. Du njuter av livet och du njuter av att ha dina nära omkring dig. Eftermiddagen bjuder på en hel del julmys.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget rätt eller fel idag utan du gör det mesta på känsla. Oavsett om du stökar i köket eller kör julklapps runda på stan så går du helt och fullt på magkänsla. Den här dagen bjuder på en del upprivana känslor men också på många skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om att ta för sig i olika sammanhang. Ibland tycker du det är jobbigt att vara den som tar initiativen, men just nu så drivs du på av Solen och då går det enklare. Dagen handlar om att jaga den perfekta presenten.

Annons