Söndag 19/12

19 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en ovilja att stanna upp och reflektera i ditt tecken även om det är precis det du skulle behöva göra just nu. Det har varit så mycket olika bud den senaste tiden att du borde ta en funderare på vad det är du egentligen vill och hur du bästa kan uppnå ditt mål.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen är du trött men som tur är så är tempot lugnt och du kan göra en sak i taget. Du vill inte ha någon hjälp idag och du måste nästan fräsa åt en vän för att hen ska förstå att du vill göra allt själv även om det tar lite tid. Det är så du får tiden att gå. På eftermiddagen kan det bli familjefika och skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du studsar av förväntning den här söndagen. Det var länge sedan som du var så här exalterad. Det finns så mycket vilja och så mycket nyfikenhet i ditt horoskop just nu. Ta till vara på den här söndagen, den kan bli rätt så unik.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som har svårt att fokusera för långt in i framtiden. Du föredrar att vara här och nu framför att planera. Det handlar om att du inte riktigt har orken att tänka framåt, du är mer vintertrött än du vill erkänna. Kanske borde du försöka vara utomhus lite mer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inget du kan säga eller göra som förändrar fakta utan det är bara att medge att du gjort ett misstag och sedan stå för det. Alla gör fel och alla beter sig dumt ibland, det viktiga är inte att vara felfri utan att kunna be om ursäkt när det krävs.

Jungfru 23/8-22/9

Du undersöker olika sätt att förbättra din hälsa på och du kan röra dig lite i new age kretsar. Det här är egentligen ganska främmande för den pragmatiska Jungfrun, men en inverka från Månen får dig nyfiken på alternativa vägar.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inget lätt sätt att säga det du har på hjärtat så det är bara att dra av plåstret bestämt. Din vän kommer att bli ledsen oavsett om du lindrar in det eller går rakt på sak. Ibland så fungerar inte planer som man gör upp och idag är en sådan dag då vissa saker måste ställas in.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är frusterad och irriterad på att saker inte går din väg. Har du tänkt på att ju argare du blir ju mer trasslar du till det för dig? Du tänker inte klart när du är arg och det gör att du fattar beslut mer på känsla än på logik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om hemmamys och om att vila upp sig. Du är trött och behöver hämta energi oavsett om det är från total vila eller lite julpyssel med familjen. Passa på att sova ut om det finns möjlighet till det. Skyttar är sällan morgonmänniskor.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att fokusera framåt och om att göra upp en plan för främst januari. Du har många järn i elden just och det gäller att få ihop allt på ett bra sätt. Kvällen handlar om att våga lita på att en person talar sanning, du kan ibland vara rätt så misstänksam av dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det gnager en misstanke inom dig att du missat något väsentligt och den stämmer. Om du rannsakar ditt minne kommer du komma på vad det är du nästan glömt men som du kan rädda upp om du bara minns det i tid. Kvällen handlar om att göra upp planer med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara rätt så envis när du sätter den sidan till och det gör du idag. För dig är det viktigt att hinna med allt som du planerat för du har inte mycket marginal att jobba med. Om du skjuter upp dina planer så kommer du få prioritera bort något som du verkligen vill hinna med.

Annons