Måndag 20/12

20 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är du lite avtrubbad. Du har mentalt redan tagit semester även om du har lite tid kvar att jobba. Du har svårt att fokusera på det du ska göra och dina tankar går ständigt till nöjen istället för till jobbet.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska lugn. Du pysslar gärna hemma en del den här dagen och du njuter av att slippa stressa. Har du familj kan det bli en del konfrontationer, särskilt med de yngre medlemmarna av hushållet. Du bör tygla din irritation så kommer det att gå bättre.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en uppenbar brist på din arbetsplats idag och trots att alla hjälps åt för att täcka upp den så blir det svårt att hinna med allt. Ett alternativ är att arbeta över men det har du ingen lust med eftersom du har planer för kvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Du tjafsar ständigt med en släkting och du vet att det beror lika mycket på dig själv som på hen. Det finns något hos den här personen som provocerar dig. Fast du älskar hen så kan du inte låta bli att samtidigt bli galen på hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du gör inte så mycket nytta just nu som du skulle kunna göra och det går ut över flera personer än dig själv. Försök att vara lite mer effektiv, om inte för din egen skull så för dina kollegors. Alla vill ta lite ledigt över julen men då hänger det också på att ni har blivit klara med det ni ska göra.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en person som får dig att vilja skrika rakt ut just nu, men du vet att du måste uppträda professionellt trots att hen stör dig obeskrivligt. Du har en förmåga att ta dig samman i den här typen av störande situationer och visa upp en artig, men sval yta.

Vågen 23/9-22/10

Du har inte mycket att säga till ditt försvar idag så du väljer att helt enkelt sänka garden och visa hur ledsen du är. Ibland är uppriktighet det finaste man kan ge en annan person. Dagen handlar också om ekonomiska beslut och om en impuls inköpt julklapp.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att hitta något vettigt att göra idag. Visst finns det uppgifter som du borde ta tag i men du är inte särskilt sugen på att påbörja nya saker innan jul. Istället försöker du avsluta allt gammalt och det gör att tiden går väldigt långsamt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får lite panik idag när du inser att du glömt bort ett löfte eller glömt att köpa något till en person som står dig nära. Du vill att hen ska bli glad över din omtänksamhet, men den typen av gåva som du vill ge är inget man trollar fram på en gång.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen är det jobb och träning som gäller. Du inser att du har ett lite spänt förhållande till en person som du borde försöka att slappa av tillsammans med. Ni två skulle kunna bli bra vänner om ni bara släppte allt strunt som hänt mellan er. Båda två är så envisa.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del saker som du måste göra på eftermiddagen så du ser till att kunna ägna förmidagen åt lite nöjen istället. Det kan vara julpyssel, shopping eller något annat trevligt som står på agendan. Kvällen handlar om att få till ett avtal av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att bli upprörd över småsaker just nu och det är inget som du kan kontrollera. Månen är ovanligt starkt i ditt tecken och det i kombination med stress gör dig lite ur gängorna. Försök att göra övningar som får dig att varva ned.

Annons